skip to Main Content

Made in Greece η Συλλογή AOS FW 2023/24 – Η Αρμονική έκφραση του αστικού CHIC

AOS είναι τo ελληνικό brand που γεννήθηκε την άνοιξη του 2022, με έμπνευση την έκφραση Absence of Sonance που σημαίνει απουσία ήχου, για να γιορτάσει το μινιμαλισμό με τη λειτουργικότητα και την ποιότητα με τη διαχρονικότητα. Αυτή τη σεζόν επιστρέφει με μια έντονη συλλογή για fashion lovers με άποψη και προσωπικότητα.

Η σύγχρονη αστική κομψότητα μεταφράζεται σχεδιαστικά στην αφαιρετική αισθητική, στην απαράμιλλη ποιότητα των υφασμάτων και στην ήρεμη δύναμη των μονοχρωμιών, που εξακολουθούν να βρίσκονται στην καρδιά του DNA της AOS, με σταθερό πάντα παράγοντα την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Οι σοφιστικέ συνδυασμοί χαλαρώνουν τα όρια μεταξύ θηλυκού και αρσενικού την ίδια στιγμή που οι δυναμικές σιλουέτες ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και μας οδηγούν στη νέα εποχή. Οι άνετες φόρμες και οι loose γραμμές αναδεικνύονται με το ανεπιτήδευτο craftmanship σε λεπτομέρειες όπως πιέτες, βολάν, εξωτερικές τσέπες και ρεβέρ και δίνουν το στίγμα μιας γκαρνταρόμπας που σέβεται την αισθητική ταυτότητα του brand.

Διαβάστε επίσης:Χωρίς αυτά δεν πας πουθενά! Τα 5 must-have κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας

Οι ήσυχοι τόνοι του λευκού και του γκρι που εξακολουθούν να βρίσκονται πάντα σε προτεραιότητα έρχονται σε αρμονική αντίθεση με το φθινοπωρινό γκρενά, το utility λαδί, το σοφιστικέ μπλε και το εκλεκτικό πράσινο. Ευχάριστη έκπληξη αποτελούν τα deux pieces με τα διακριτικά ανάγλυφα jacquard αλλά και τα updated παλτό που υπογραμμίζουν τη σιλουέτα. Στον αντίποδα, βρίσκονται τα μακριά, σατέν φορέματα που αποπνέουν vintage θηλυκότητα και τα cozy relaxed πλεκτά που θα αποτελέσουν τη βάση της χειμερινής γκαρνταρόμπας.

Τέλος, τα crispy πουκάμισα σε καθαρό λευκό, σε total black ή στο ανδρόγυνο γαλάζιο που αποτελούν σταθερές αξίες για το brand επιβάλλονται μέσα από ελκυστικά details όπως διαφάνειες, ασυμμετρίες, κουφόπιετες και cropped μήκη.

Τη συλλογή συμπληρώνουν τα διακριτικά αξεσουάρ που όμως δεν περνούν απαρατήρητα: Οι μίνι τσάντες, οι all-day totes, τα διαχρονικά pumps, τα κλασικά loafers και τα επίκαιρα mules είναι τα must haves που θα ολοκληρώσουν τα αβίαστα urban chic σύνολα του φετινού χειμώνα.

Το brand διατίθεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.aosconcept.com, και στον φυσικό χώρο της AOS, Ιφικράτους 20 στο Παγκράτι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top