skip to Main Content

Made in Greece τα καλλυντικά Olivaloe: Ένας ευεργετικός συνδυασμός ελαιόλαδου και αλόης για ενυδάτωση και αντιγήρανση

Olivaloe δημιουργεί προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα με έναν μοναδικό συνδυασμό φυσικών συστατικών.

Ένας συνδυασμός που γεννήθηκε από το ευλογημένο ελαιόλαδο που μας προσφέρεται γενναιόδωρα από την ελληνική γη και την θαυματουργή aloe vera, ένα ακόμα σπουδαίο φάρμακο της φύσης, γνωστό ήδη από την αρχαιότητα.

 

 

 

 

Προϊόντα πλούσια σε ιστορία και απαράμιλλες αντιοξειδωτικές, ευεργετικές, ενυδατικές αλλά και αντιγηραντικές ιδιότητες. Το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, η βιολογική aloe vera και άλλα φυσικά συστατικά έγιναν ένα για να προσφέρουν τη φυσική φροντίδα που το δέρμα μας ζητάει και χρειάζεται.

 

 

 

 

 

 

H αρχή, η ιδέα, η πράξη…

Από τα χρόνια των προγόνων μας, μέχρι και σήμερα, ελιξίριο υγείας, θρέψης και ομορφιάς κατευθείαν από την φύση…

Μετά από δεκαετίες στην παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, γεννήθηκε η ιδέα για ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα! Ποιοτική παραγωγή, ποιοτικό προϊόν, ποιοτικό καλλυντικό!

Το ποιοτικό προϊόν υπήρχε… το μόνο που έμενε ήταν να ξεχωρίσει το παράγωγο του από τα υπόλοιπα της αγοράς. Έτσι, η εταιρεία πρόσθεσε την θαυματουργή aloe vera και η ιδέα, έγινε πράξη. Με Κρητικό βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογική aloe vera, και άλλα ευεργετικά φυτικά – φυσικά συστατικά, γεννήθηκαν τα προϊόντα της Olivaloe.

Η αποστολή , ο στόχος , το όραμά …

Με κινητήρια δύναμη την αγάπη τους για την φυσική περιποίηση, τον θαυμασμό για τα θαυματουργά, φυσικά αγαθά και τον ενθουσιασμό για κάτι ξεχωριστό και ποιοτικό, οδηγήθηκαν  στα σημερινά αποτελέσματα. Αποστολή τους, η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων χωρίς Βαζελίνη, Παραφινέλαιο, Προπυλενογλυκόλη, Paraben ή άλλες φθηνές και βλαβερές πρώτες ύλες. Στόχος τους, η αξιοποίηση θαυματουργών, φυσικών συστατικών, πάντα βιολογικής καλλιέργειας.

Όραμά τους, η καθιέρωση μιας νέας, φρέσκιας ματιάς στην περιποίηση και τον καλλωπισμό, στραμμένη προς το αγνό και το φυσικό.

Καταστήματα

Με τρία φυσικά καταστήματα στα Χανιά και μία σταθερή θέση στην τουριστική, καλοκαιρινή αγορά των Χανίων, φέρνουν όσο πιο κοντά μας γίνεται την αγάπη και τον σεβασμό για την σωστή -πάντα φυσική- περιποίηση του σώματος.

Προϊόντα της Olivaloe μπορεί κανείς να βρει και σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων, σε καταστήματα καλλυντικών αλλά και σε φαρμακεία. Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, μπορεί να βρει κανείς τους θησαυρούς που ψάχνει.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.olivaloe.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top