skip to Main Content

Made in Greece τα μοναδικά ανδρικά καλλυντικά Ηommer: Με έμπνευση από τον… Όμηρο – υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά για γένια, επιδερμίδα , μαλλιά, σώμα

Η ομάδα του HOMMER, αποτελούμενη από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες από τον χώρο της κοσμετολογίας, της κομμωτικής και του design, εργάστηκε με σκοπό την δημιουργία μιας ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων περιποίησης για γένια.

 

 

Η ποιότητα, η φυσική προέλευση των συστατικών, η αποτελεσματική αντιμετώπιση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της τρίχας και του δέρματος του προσώπου, και η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων αποτελούν τους άξονες ανάπτυξης των προϊόντων HOMMER.

 

 

Με έμπνευση από την αρχαία ελληνική ιστορία και μυθολογία, η σειρά προϊόντων HOMMER, δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια θεϊκή εμπειρία περιποίησης του συμβόλου αρρενωπότητας και σοφίας, τα γένια.

 

 

Η διαρκής έρευνα και αναζήτηση συστατικών και μεθόδων για την ανδρική περιποίηση αποτελεί την κύρια κατεύθυνσή της εταιρείας για την μελλοντική ανάπτυξη της οικογένειας προϊόντων HOMMER.

 

Τα προϊόντα ανδρικής περιποίησης HOMMER, είναι φτιαγμένα με υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά τα οποία καθαρίζουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν τα γένια, το δέρμα του προσώπου, τα μαλλιά και το σώμα.

 

 

Όλα τα προϊόντα των σειρών beard grooming, traditional shaving, hair styling και face & body είναι βασισμένα σε καινοτόμες φόρμουλες με λάδι κάνναβης, φυτική ταυρίνη και άλλα φυσικά δραστικά συστατικά, τις οποίες συμπληρώνουν τα αυθεντικά αρώματα του HOMMER “Long Journey” και “Home Island”.

 

Το brand έλαβε μέρος στο φετινό ριάλιτι επιχειρηματιών Dragon’s Den. 

Δείτε περισσότερα στο hommer.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top