skip to Main Content

Made in Greece τα ρομαντικά madame shoushou: Νατάσα Μποφίλιου, Μάρα Δαρμουσλή & άλλες 10 κομψές στην καλοκαιρινή κολεξιόν

Ρομαντισμός, απαλά χρώματα, γοητευτικές γραμμές, αέρινα υφάσματα και μία αισθητική που χαρακτηρίζει την ελευθερία και προσδιορίζει την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας.

Η εταιρεία madame shoushou αυτή τη φορά συνομιλεί με 12 υπέροχα διαφορετικές γυναίκες «περί αισθητικής» και παρουσιάζει τη νέα της συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019.

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από δημιουργίες που αναδεικνύουν τη γοητεία της κάθε γυναίκας. Αέρινα υφάσματα «παντρεύονται» υπέροχα με τα floral prints και δημιουργούν ρούχα που εκπέμπουν ρομαντισμό και σαγήνη.

Σε μια εποχή που τα πάντα γύρω μας συνδέονται με μια παγιωμένη εικόνα, η madame shoushou αποφασίζει να δώσει ουσία πίσω από την ομορφιά της δημιουργίας.

Αισθητική… μια έννοια που αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής μας , την συμπεριφορά μας και εξ ολοκλήρου την προσωπικότητα μας· από το πώς υπάρχουμε, το πως συνδεόμαστε και πως σεβόμαστε τους γύρω μας αποτελεί αφορμή για έναν βαθύτερο και ουσιαστικό διάλογο με 12 γυναίκες που εκτιμάμε τόσο για το έργο τους όσο και για τον τρόπο ζωής τους.

H Νατάσα Μποφίλιου, η Μαρίζα Ρίζου, η Χριστίνα Μόραλη, η Μάρα Δαρμουσλή, η Ευγενία Σαμαρά, η Μυρτώ Κάζη, η Μαρία Κουσουνή, η Θάλεια Σταματέλου, η Κορίνα Βρούσια, η Λίζα Σαρηγιαννίδου, η Δανάη Σιώζου και η Εβίτα Κουτσοπούλου φορούν με το δικό τους τρόπο ρούχα από την καινούρια συλλογή και μοιράζονται μαζί μας τον δικό τους ορισμό για την αισθητική και το πόσο επηρεάζει τις ζωές τους.

H madame shoushou αυτό το καλοκαίρι, μέσω αέρινων και κομψών υφασμάτων, τονίζει την ευφορία, την ομορφιά και την ελευθερία που προσφέρει στην κάθε γυναίκα η άνοιξη και το καλοκαίρι. Συνδυάζοντας μοναδικά prints, παστέλ αποχρώσεις και ρομαντικές δαντέλες δημιουργεί μία αβίαστη έκφραση συναισθημάτων. Με λίγα λόγια, η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 είναι ο αντικατοπτρισμός της δικής της αισθητικής.

O συνδυασμός της κομψότητας στον σχεδιασμό με τα ανάλαφρα και ρομαντικά υφάσματα, «γεννά» όχι μόνο ιδιαίτερα καθημερινά κομμάτια και μαγιό, αλλά και νυφικά και tailor made φορέματα για τη γυναίκα που εξακολουθεί να αισθάνεται κορίτσι.

΄Περί Αισθητικής’ spring summer ’19 from madame shoushou on Vimeo.

Σχετικά με τα madameshoushou:
Το 2011 η Ελίνα Κορδαλή ξεκίνησε τη δική της εταιρεία, δημιουργώντας το brand με το όνομα madame shoushou. Τα madame shoushou επενδύουν και στηρίζουν την εγχώρια οικονομία, από την ίδρυσή τους, καθώς όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ της κάθε συλλογής σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα. Σήμερα, τα madame shoushou διατίθενται σε 90 καταστήματα στην Ελλάδα και σε περισσότερες από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα από το 2013 τα madame shoushou δραστηριοποιούνται και στο χώρο των νυφικών και των tailor made φορεμάτων και ρούχων, σχεδιάζοντας ξεχωριστές δημιουργίες με βάση τις ανάγκες της κάθε γυναίκας.

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top