skip to Main Content

Made in Greece τα παπούτσια Dukas: Σέξι γραμμές, couture φιόγκοι & περίτεχνα βολάν στη νέα απόλυτα θηλυκή καλοκαιρινή συλλογή 2019

*
*

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τη νέα συλλογή Spring Summer Collection 2019 του Dukas. Οι δημιουργίες του είναι πιο εντυπωσιακές από ποτέ και το σίγουρο είναι ότι θα δυσκολευτούμε να ξεχωρίσουμε μόνο μία…!

Η συλλογή 2019 DUKAS SS μας ταξιδεύει σε μία boudoir ατμόσφαιρα μέσα από την παλέτα όλων των αποχρώσεων του make-up, ξεκινώντας από soft τόνους της πούδρας με αποκορύφωμα bronze υφές με silky και σατινέ φινιρίσματα.

Τα iconic τακούνια Silhouette, Blush και Twist πλαισιώνονται από σέξι κοψίματα, couture φιόγκους και περίτεχνα βολάν, δημιουργώντας εικόνες σύγχρονης πολυτέλειας και απόλυτης θηλυκότητας.

Επιφάνειες από χειροποίητα bamboo, φυσικές ψάθες και vintage αλυσίδες από δέρμα μας προετοιμάζουν για ένα ultra chic καλοκαίρι.

Οι επιλογές για ακόμη μία φορά είναι αρκετές και ταιριαστές σε κάθε γυναίκα που αναζητά παπούτσια που έχουν χαρακτήρα και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την δική της αισθητική και την προσωπικότητά της.

Σούπερ σέξι δημιουργίες εκπέμπουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και είναι ικανές να απογειώσουν κάθε στυλιστική μας επιλογή, ακόμα και ένα πιο καθημερινό look.

Βρείτε κι επιλέξτε κι εσείς τη δημιουργία που σας ταιριάζει…

DUKAS
www.dukas.com.gr
www.facebook.com/dukas.com.gr
www.instagram.com/dukascomgr
info@dukas.com.gr
+30 210 7258937

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top