skip to Main Content

Made in Greece τα ρούχα της Lynne: Ιστορία από το 1994, πάνω από 20 καταστήματα ανά την Ελλάδα & δυναμική παρουσία στο εξωτερικό

Ιστορία από το 1994 έχει η ελληνική εταιρεία Lynne, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας ένδυσης. Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά, διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης τόσο σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

Ήδη από το 2002 η εταιρεία ξεκίνησε την επέκτασή της στο εξωτερικό κι ένας από τους πρώτους σταθμούς ήταν και η Κύπρος.

Μέσα στην τριετία 2009-2012 η εταιρεία προέβει σε σημαντικές επενδύσεις διπλασιάζοντας τα σημεία αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων της. Επενδύσεις έχουν γίνει και σε επίπεδο υποδομών με αποτέλεσμα η εταιρεία σήμερα να είναι σε θέση να τροφοδοτεί με προϊόντα Lynne ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών που προσεγγίζουν 150 τον αριθμό και εδρεύουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η χρονιά του 2012 έκλεισε με την εταιρεία να διαθέτει στο δίκτυό της 20 καταστήματα λιανικής.

Στην στρατηγική της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται η ανάπτυξη των πηλήσεων του εξωτερικού. Η εταιρεία ερευνά ήδη την περαιτέρω ανάπτυξη της, τόσο σε αγορές που ήδη δραστηριοποιείται αλλά και την είσοδό της σε νέες αγορές οι οποίες παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για τα προϊόντα της.

Το 2013 ήταν η χρονιά που η Lynne έκανε το άνοιγμα και στις ηλεκτρονικές πωλήσεις, δημιουργώντας ένα μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάστημα (www.lynneshop.com). Τρία χρόνια μετά, το 2016, έγινε το redesign του e-shop για να είναι ακόμη πιο κοντά στην αισθητική του brand και ακόμη πιο λειτουργικό και εύχρηστο για τους πελάτες της.

Μετά από αρκετές βραβεύσεις για τα προϊόντα και την επιχειρηματική κουλτούρα της επιχείρησης ήρθε και μία συνεργασία, που έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στη λειτουργία της και είναι εκείνη με την Κατερίνα Καινούριου.

Η έμπνευση για τις σειρές των ρούχων προέρχεται από την ιδέα της δημιουργίας ενδυμάτων που θα ενεργοποιούν και θα προσθέτουν μια δόση μαγείας στην καθημερινότητα. Βασικός στόχος είναι η ανάδειξη της ξεχωριστής προσωπικότητας κάθε γυναίκας, ώστε να νιώθει ξεχωριστή, θηλυκή και κομψή μέσα στην ημέρα, κάθε στιγμή.

Η εταιρεία υποστηρίζει δύο βασικές συλλογές, την collection με πιο βραδινά ρούχα για ειδικές περιστάσεις και την casual με πιο καθημερινά κομμάτια. Ωστόσο και στις δύο συλλογές η γραμμή διαχωρισμού είναι θολή καθώς αντιμετωπίζονται με την ίδια deluxe αισθητική που χαρακτηρίζει τη Lynne.

H Lynne επίσης έχει μια δυνατή συλλογή σε κοσμήματα, τσάντες και υποδήματα σχεδιασμένα ειδικά για να κάνουν κάθε outfit τόσο ξεχωριστό όσο και τη Lynne γυναίκα.

Στην χειμερινή συλλογή βρίσκουμε εντυπωσιακά πανωφόρια, μπλούζες και παντελόνια για κάθε ώρα της ημέρας, υπέροχα σεμιζιέ λεοπάρ φορέματα, καθώς και φορέματα με animal prints ή floral διάθεση και πολλές ακόμη επιλογές για κάθε περίσταση από το πρωί στο γραφείο, έως μία απογευματινή βόλτα για καφέ ή μία βραδινή έξοδο για ποτό ή φαγητό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top