skip to Main Content

Μade in Greece η Χριστίνα Φραγκίστα με τα ωραιότερα σανδάλια του κόσμου – Ονόματα ελληνικών νησιών & πολύχρωμα πετράδια

Είναι τόσο Ελληνικά αλλά και τόσο καλοφτιαγμένα που διστάζεις να πεισθείς ότι κατασκευάζονται & είναι δημιουργήματα – πρότυπο χάρις στην τελειότητα του φινιρίσματος τους εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. 

Μία γενναία Ελληνίδα η Χριστίνα Φραγκίστα συνέλαβε την ιδέα και αφού πέτυχε το άριστο προϊόν βάφτισε με όλα τα γνωστά μικρά η μεγάλα διαμάντια των Πελάγων μας τα σανδάλια της!

Kάθε σανδάλι εμπνευσμένο από κάποιο ελληνικό νησί: Κarpathos, Μykonos, Thirasia, Cephalonia. «Οι πέτρες, η θάλασσα και το ελληνικό φως με εμπνέουν», λέει η σχεδιάστρια που στη φετινή συλλογή της Aegean Winds παντρεύει την αρχαιοελληνική κουλτούρα με τη σύγχρονη θηλυκότητα.

Τα σανδάλια είναι χειροποίητα, φτιαγμένα από έμπειρους Έλληνες τεχνίτες με τις παραδοσιακές τεχνικές αιώνων και στολισμένα ένα-ένα με επίχρυσα κοσμήματα με κρύσταλλα Swarovski και ημιπολύτιμους λίθους.

Μέσα σε 9 χρόνια δραστηριότητας η Χριστίνα Φραγκίστα κατάφερε να κερδίσει τις αγορές πέρα από τα όρια της Ελλάδας και πλέον η συλλογή Greek Island Collection διατίθεται σε πολλούς γαλάζιους προορισμούς του πλανήτη – St. Barths, Βαρκελώνη, Μαρτινίκα, Νότια Γαλλία και σε δημοφιλή ελληνικά νησιά. Και αν δεν έχεις πάει στην «Astipalea», στο «Skorpio» ή στην «Kerkyra», σε ταξιδεύει εκεί νοερά.

Τυρκουάζ, μπλέ του πελάγους, σμαραγδί στα ρηχά των Κυκλάδων γαλάζιο σαν τον ουρανό τους και θαλασσί όσο φτάνει το μάτι σου. Μετά δένει όλες τις αποχρώσεις του μπλε των νησιών μας με τα κοράλλια και τις πόρτες , με τα λευκά από τις Χώρες τους και τα χρυσαφένια των δειλινών τους .

Εντυπωσιακή η συλλογή για μεγάλες και μικρές κυρίες!

Η Ελλάδα στα πόδια σας και το καλοκαίρι της στην πιο stylish εκδοχή του!

Η σχεδιάστρια

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το – christinafragista.com

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Το άρθρο αναρτήθηκε πρώτη φορά στο eirinika.gr στις 26 Ιουνίου 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top