skip to Main Content

Αυτός είναι ο κορυφαίος manager της χρονιάς 2023: Λάμπρος Μπίσαλας – Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Sunlight – δείτε την απονομή των βραβείων

Λάμπρος Μπίσαλας

Η ελίτ του ελληνικού επιχειρείν στην εκδήλωση της Slide2Open Communications για την απονομή των βραβείων της χρονιάς.

Παρουσία των υπουργών Εθνικής Οικονομίας – Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου

Η εκδήλωση – ορόσημο για την ελληνική αγορά.

Η κορυφή του ελληνικού επιχειρείν έδωσε το παρών στη λαμπρή τελετή απονομής των βραβείων MANAGER OF THE YEAR, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Απονεμήθηκαν συνολικά 25 βραβεία σε κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων για τις ξεχωριστές επιδόσεις τους τη χρονιά που φεύγει στο στίβο της οικονομίας αλλά και της κοινωνίας και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή του τίτλου MANAGER OF THE YEAR 2023 στον διευθύνοντα σύμβουλο και εκτελεστικό μέλος του ΔΣ του ομίλου Sunlight κ. Λάμπρο Μπίσαλα.

Εκατοντάδες στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, κριτές, διαγωνιζόμενοι και βραβευθέντες συμμετείχαν στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η καινοτόμος, διεθνής εταιρεία επικοινωνίας, Slide2Open Communications.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι υπουργοί Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστής Χατζηδάκης, Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ενώ παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η δημοσιογράφος κα Νίκη Λυμπεράκη.

Η ελίτ των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας σφράγισε με την παρουσία εκατοντάδων κορυφαίων στελεχών την εγκυρότητα του θεσμού που “μετρά” 21 χρόνια και ξεχωρίζει για το αδιάβλητο των διαδικασιών που εφαρμόζονται για την επιλογή των πρώτων μεταξύ των κορυφαίων. Την 50μελή κριτική επιτροπή απαρτίζουν καταξιωμένα ανώτερα στελέχη και εκπρόσωποι της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας ενώ πρόεδρος της Επιτροπής ήταν εφέτος για ακόμα μια φορά ο κ. Μηνάς Τάνες, ο πρώτος βραβευμένος MANAGER OF THE YEAR το 2002.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστής Χατζηδάκης τόνισε: «Χωρίς την προσπάθεια των επιχειρηματιών, των στελεχών και των εργαζομένων δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και προκοπή. Επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη συμβαδίζουν σε όλο τον κόσμο και στη χώρα μας και μέσω της επιχειρηματικότητας εξασφαλίζονται οι αναγκαίοι πόροι για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής. Πρέπει να υπογραμμίζουμε την συνεισφορά στην ανάπτυξη και την καινοτομία ορισμένων στελεχών που συμβάλουν περισσότερο από άλλους, γιατί η βράβευση λειτουργεί ως κίνητρο ώστε να υπάρχει ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα».

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας, επεσήμανε: «Ως πολίτης αυτής της χώρας που προέρχεται από το χώρο των πωλήσεων, συγχαίρω τους μάνατζερς. Σε αυτούς οφείλεται το γεγονός ότι σήμερα η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται με ρυθμό πολλαπλάσιο από την ΕΕ. Εμείς κάνουμε αυτά που πρέπει για να δημιουργήσουμε φιλικό περιβάλλον, περιβάλλον ασφάλειας για τον επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να γίνει αν δεν έλθουν οι άνθρωποι της αγοράς που βάζουν το μυαλό, το όραμα, τη δουλειά».

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υπογράμμισε: «Το πολύ ισχυρό μήνυμα που προκύπτει είναι ότι ο ιδιωτικός τομέας της Ελλάδας αλλάζει χάρη σε ανθρώπους σαν εσάς, με πάθος και έμπνευση. Αλλάζει παράλληλα και ο δημόσιος τομέας. Αυτό είναι το όραμα του πρωθυπουργού που ξεκίνησε την προηγούμενη τετραετία και συνεχίζουμε εμείς με εφαρμογές όπως ο ψηφιακός βοηθός του Δημοσίου που είναι βασισμένος στην τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης. Δοκιμάστε τον για να δείτε πως θα είναι η επόμενη ημέρα της ελληνικής δημόσιας διοίκησης».

Η επικεφαλής της Slide2Open Communications Δέσποινα Τραυλού ευχαρίστησε τα μέλη της κριτικής επιτροπής, κορυφαία στελέχη από όλους τους κλάδους της αγοράς και τις επιχειρηματικές λειτουργίες που λειτούργησαν ως θεματοφύλακες του θεσμού. «Αφιέρωσαν πολύ κόπο και χρόνο σε μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία. Αλλά, το σημαντικότερο είναι η ψυχή που έβαλαν», είπε. Καλωσόρισε δε τους φιναλίστ και τους νικητές της φετινής διαδικασίας στο Thought Leaders Club που λειτουργεί στο πλαίσιο του θεσμού των βραβείων με στόχο «την προαγωγή της αριστείας, της αξιοκρατίας και της ηγεσίας καθώς και τη διαφύλαξη του κύρους και του αδιάβλητου του θεσμού».

Το βραβείο στον κ. Μπίσαλα απένειμαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της LINKAGE GREECE κ.κ. Δημήτρης Παπανικητόπουλος και Αρτέμιος Μυρόπουλος.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Μπίσαλας σημείωσε: «Βρίσκομαι εδώ γιατί εκπροσωπώ μια προσπάθεια που ξεκίνησε σε δύσκολες συνθήκες και εξελίσσεται σε μια πολύ επιτυχημένη πορεία. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια όλοι μαζί και καταφέραμε να φτιάξουμε μια εταιρεία που κάνει το 99% του τζίρου στο εξωτερικό, δημιουργεί θέσεις εργασίας σε ακριτικές περιοχές και υπηρετεί κάτι περισσότερο από τη μεγέθυνση και τα κέρδη. Μια εταιρεία είναι επιτυχημένη όταν έχει τη δυνατότητα να κάνει το καλό και όραμά μας είναι να κάνουμε το καλό στους πελάτες, τους προμηθευτές, την κοινωνία και τους ανθρώπους μας».

Ξεχωριστή στιγμή της βραδυάς αποτέλεσε εξάλλου ο χαιρετισμός του προέδρου της κριτικής επιτροπής κ. Μηνά Τάνε ο οποίος τόνισε: «Ο ανθρώπινος παράγοντας στην επιχείρηση είναι το κλειδί της λειτουργίας. Μηχανήματα, χρήματα και μάρκες μπορούν να βρεθούν, ο άνθρωπος τα συντονίζει όλα αυτά και δημιουργεί πλούτο. Όταν οι εργαζόμενοι πιστέψουν ότι η επιχείρηση είναι και δική τους, συμμετέχουν στη δημιουργία του πλούτου και των κερδών, δίνουν προσοχή στις εξαγωγές, σέβονται τον καταναλωτή, την ποιότητα, τους νόμους του κράτους, τότε δημιουργούνται θαύματα».

Δείτε τις απονομές των βραβείων εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top