skip to Main Content

Οι chefs που μαγείρεψαν στην τελετή για τους Χρυσούς Σκούφους – O τριάστερος Ολλανδός σεφ Jacob Jan Boerma & ο δικός μας “αστεράτος” Παύλος Κυριάκης

Παύλος Κυριάκης
athinorama.gr
athinorama.gr

Η διοργάνωση των Χρυσών Σκούφων του 2024 ανέδειξε για ακόμα μία φορά τις γαστρονομικές τάσεις, εξελίξεις και τους καλύτερους chefs της χώρας!

Η ομάδα του Αθηνοράματος σάρωσε την Ελλάδα και επέλεξε τους καλύτερους σεφ και τα καλύτερα εστιατόρια που βάζουν δυναμικά την Ελλάδα στον γαστρονομικό χάρτη.

Διαβάστε ακόμη: Χρυσοί Σκούφοι 2024: Αυτά είναι τα 43 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας – Οι κορυφαίοι Έλληνες chef και η πρωτιά για 12η φορά στον Έκτορα Μποτρίνι (φωτό)

H λαμπερή τελετή έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο “Athenaeum InterContinental” και ολοκληρώθηκε με ένα συναρπαστικό 4 hands dîner de gala πολλών αστέρων.

Το δείπνο της τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων 2024 δημιούργησαν ο τριάστερος Ολλανδός σεφ Jacob Jan Boerma, μετρ της φινέτσας και της τεχνικής (ο οποίος σήμερα διευθύνει τρία εστιατόρια με αστέρι Michelin στην Ολλανδία και στο Βέλγιο και επεκτείνει τη δραστηριότητά του στην Ιαπωνία), και ο επίσης βραβευμένος με αστέρι Michelin και Χρυσό Σκούφο επί σειρά ετών, σεφ Παύλος Κυριάκης.

Ο Παύλος Κυριάκης και ο Jacob Jan Boerma

Ήταν ένα σοφιστικέ και συναρπαστικό μενού, με ολλανδική τόλμη, ασιατικές επιρροές, γαλλική φινέτσα και μεσογειακό ταμπεραμέντο, που ενθουσίασε τους 300 περίπου προσκεκλημένους, οι οποίοι αποθέωσαν στο φινάλε τους δύο καταξιωμένους σεφ και τον Ανδρέα Φίλη, executive chef του “InterContinental” και την μπριγάδα του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top