skip to Main Content

Manager of the year 2023: Γυναικείος θρίαμβος με 12 βραβεία σε γυναίκες μάνατζερ

Manager of the year 2023

Από τα 25 βραβεία που απονεμήθηκαν συνολικά τα 12 πήραν γυναίκες μάνατζερς  κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων που διακρίθηκαν για τις ξεχωριστές επιδόσεις τους τη χρονιά που φεύγει στο στίβο της οικονομίας αλλά και της κοινωνίας.

Τα βραβεία που πήγαν σε γυναικεία χέρια είναι:

Marketing Manager of the Year 2023

Μαρία Φουντά, Γενική Διευθύντρια Μάρκετινγκ Ν/Α Ευρώπης της Google: «Η ομάδα μας έχει κάνει φανταστικά πράγματα στην Ελλάδα σε συνεργασία με φορείς, επιχειρήσεις και ανθρώπους».
Το βραβείο απένειμε o Αλέξανδρος Θάνος, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. «Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι το βασικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Είναι σημαντικό ότι σήμερα βραβεύονται πρόσωπα και ομάδες».

Commercial and Sales Manager of the Year 2023

Τάνια Πανταζή, Commercial and International Business Development Director της COSMOTE e-Value.

«Αφιερώνω το βραβείο στην ομάδα με την οποία ξεπερνάμε τις προκλήσεις με πάθος, αφοσίωση και δυναμισμό».

Μαρίλια Τόμπρα, Country Director της SEPHORA Greece.

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν, μέσα και έξω από την εταιρεία».

Τα βραβεία απένειμαν ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και η Αγγελίνα Μιχαηλίδου, Γενική Διευθύντρια και Partner της Responseη οποία τόνισε:

«Ο θεσμός του Manager of the Yearσυνεχίζει με πανηγυρικό τρόπο την παράδοση της αριστείας. Η αναβίωση είναι εξαιρετικά σημαντική και επαυξημένη καθώς αναγνωρίζει 24 εξειδικεύσεις στην αγορά. Υπάρχει ισχυρή γυναικεία παρουσία, οι γυναίκες δουλεύουν συστηματικά αρκετά χρόνια στις επιχειρήσεις και είναι καιρός να δημιουργήσουμε καινούργια παραδείγματα στην κορυφή».

Corporate Affairs and Communication Manager of the Year 2023

Ντέπυ Τζιμέα, Corporate Communications & Sustainability Executive Director του ομίλου ΟΤΕ. «Ευχαριστώ τη διοργάνωση, το θεσμό και τους κριτές για ένα βραβείο που σφραγίζει τη διαδρομή μου».

Το βραβείο απένειμε ο Χάρης Βαφειάς Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Βαφειά που περιλαμβάνει τρεις εισηγμένες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εταιρείες:«Μακάρι να συνεχιστεί ο θεσμός και η Ελλάδα το 2024 να πάει καλύτερα. Να φύγουν τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να γίνει γρηγορότερη η απονομή της δικαιοσύνης που αποτελεί τεράστιο πρόβλημα για τη χώρα και τις επιχειρήσεις».

Corporate Social Responsibility – CSR Manager of the Year 2023

Λήδα Φουρλή, Sustainable Development and CSR Director του Fourlis Group.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό βραβείο για εμένα. Ο όμιλος Φουρλή βάζει πάντοτε τον άνθρωπο και τη βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο».

Το βραβείο απένειμε η Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών – ΕΒΕΑ και του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών: «Το ΕΒΕΑ είναι δίπλα στις επιχειρήσεις, με έμφαση τις μικρομεσαίες. Έχουμε τόσες γυναίκες που παίρνουν βραβεία που ίσως στο μέλλον χρειαστεί αντίστροφη ποσόστωση!»

ESG – Environmental, Social and Governance Manager of the Year 2023

Ντέπυ Τζιμέα, Corporate Communications & Sustainability Executive Director του ομίλου ΟΤΕ.: «Το βραβείο επιβραβεύει το όραμα της εταιρείας πριν το 2010 που οργάνωσε την προστασία της ανθρώπινης ζωής».

Καλλιόπη Χιώτη, Chief Marketing and ESG Officer της Temenos. «Είμαι υπερήφανη που κάνω μια δουλειά που έχει σκοπό, κάτι που κάνει μεγάλη διαφορά στον κόσμο».

Το βραβείο απένειμε ο Κωνσταντίνος Οικονόμου, CEO του Ομίλου MarineTours: «Το ESG δεν είναι απλά κανονιστικό πλαίσιο στο οποίο πρέπει να πειθαρχούμε αλλά μπορεί να γίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».

HUMAN RESOURCES Manager of the Year 2023

Έλενα Παπαδοπούλου, Chief Human Resources Officer του Ομίλου ΟΤΕ: «Κάναμε ένα συναρπαστικό ταξίδι μετασχηματισμού τα τελευταία 11 χρόνια, με σημαντικές προκλήσεις, επιτυχίες και αποτυχίες».

Εύη Χατζηϊωάννου, Γενική Διευθύντρια Στρατηγικής και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Εθνικής Τράπεζας και του Ομίλου: «Νιώθω πολύ υπερήφανη. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, χρειάζεται σκληρή δουλειά και πάθος».

Το βραβείο απένειμε η Αναστασία Μακαριγάκη, Founding Partner και εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. της FurtherUP – HR : «Ο θεσμός των βραβείων φέρνει όλους τους κλάδους μαζί και αναδεικνύει τον συναγωνισμό».

Trade Marketing Manager of the Year 2023

Σοφία Μηνά, Trade Marketing Manager της KYKNOS Canning SA. «Ο ρόλος της μητέρας με βοήθησε στη δουλειά μου. Ευχαριστώ την ομάδα και την οικογένειά μου».

Το βραβείο απένειμε ο Κωνσταντίνος Κουβαράς, General Manager Greek Cluster Bacardi στάθηκε στη συνεργασία της εταιρείας με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Διαβάστε ακόμη:Αυτός είναι ο κορυφαίος manager της χρονιάς 2023: Λάμπρος Μπίσαλας – Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Sunlight – δείτε την απομονή των βραβείων

International Manager of the Year 2023

Καλλιόπη Χιώτη, Chief Marketing and ESG Officer της Temenos: «Οι Έλληνες δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε κανέναν να μας μειώνει».

Το βραβείο απένειμε η Ειρήνη Βενιάμη Μάνγκου, Αντιπρόεδρος του ICC Women Hellas, Principal BeWise: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το γεγονός ότι βραβεύτηκαν τόσες πολλές γυναίκες».

Startup Manager of the Year 2023

Μαρία Γιασσά Διευθύνουσα Σύμβουλος SeaOrama IKE, Senior Marketing Manager at Swedish Club: «Είναι επιτακτικό να έλθουν νέοι άνθρωποι στο ναυτιλιακό κλάδο και να συνεχιστεί η μέχρι σήμερα εξαιρετική πορεία».

Το βραβείο απένειμε ο Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης, Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου και Πρεσβευτής του ΙΜΟ στην Ελλάδα: «Είναι συγκινητικό να βλέπουμε ότι αν θέλουμε, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τα πάντα είναι ο ανθρώπινος παράγοντας».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή του τίτλου MANAGER OF THE YEAR 2023 στον διευθύνοντα σύμβουλο και εκτελεστικό μέλος του ΔΣ του ομίλου Sunlight κ. Λάμπρο Μπίσαλα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top