skip to Main Content

Στα Τζουμέρκα ο πρίγκιπας Νικόλαος, εθελοντής με την Axion Hellas – Εξετάσεις στους κατοίκους, μαραθώνιος αλλά & μαγειρέματα με την Μπαρμπαρίγου (Φωτό – βίντεο)

Στα Τζουμέρκα ο πρίγκιπας Νικόλαος

Στα Τζουμέρκα βρέθηκε την Παρασκευή οπρίγκιπας Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, με αφορμή τις ιατρικές εξετάσεις (και άλλες δράσεις) που διενεργεί η Axion Hellas.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Axion Hellas (@axionhellas)

Η Axion Hellas είχε επισκεφθεί την ίδια περιοχή πριν από δύο χρόνια και είχε εξοπλίσει το αγροτικό ιατρείο του Συρράκου ενώ είχε χορηγήσει και φορητό αναπνευστήρα στο Κέντρο Υγείας Πραμάντων.

Διαβάστε ακόμη: Στη Χάλκη οι πρίγκιπες Νικόλαος & Φίλιππος: Ο καλός σκοπός για το ταξίδι των γαλαζοαίματων στα Δωδεκάνησα (φωτό)

Με αφορμή το τριήμερο προληπτικών εξετάσεων που εξελίσσεται έγινε και η επίσκεψη του Νικόλαου, ο οποίος συνηθίζει να παρίσταται σε παρόμοιες δράσεις ανά την Ελλάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Axion Hellas (@axionhellas)

instagram @axionhellas

Μέσα από τα social media είδαμε διάφορα στιγμιότυπα από την επίσκεψη του.

Μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας συμμετείχε στην απονομή μεταλλίων «Axion Hellas Mini Run» παρουσία του μαραθωνοδρόμου Dean Καρνέζη που συνέβαλε στην επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Axion Hellas (@axionhellas)

Μάλιστα μετά το τέλος του “Axion Hellas Mini Run” συγκεντρώθηκαν μικροί και μεγάλοι στο Ορειβατικό Καταφύγιο Πραμάντων όπου δοκίμασαν παραδοσιακές συνταγές από την αγαπημένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

instagram @argirobarbarigou

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σεφ συμμετέχει με τον Νικόλαο σε κάποια δράση της ΜΚΟ, αφού τον Οκτώβριο του 2022 είχαν πάει στη Μακεδονία και τον Νοέμβριο του 2021 είχαν βρεθεί στην Ιθάκη, όπου και είχαν μαγειρέψει μαζί με παιδιά του νησιού, τοπικές νοστιμιές.

Μέσα από τέτοιες δράσεις βέπουμε και μία διαφορετική πλευρά του πρίγκιπα.

Συναναστρέφεται με τον απλό, καθημερινό κόσμο, συνομιλεί μαζί του και ανταλλάσει απόψεις.

Δείχνει την απλότητα του χαρακτήρα του παρά το γεγονός ότι όλους τους royals τους συνδέουμε με παλάτια και πολυτελείς καταστάσεις.

Πώς σας φάνηκε ο πρίγκιπας Νικόλας σε διαφορετικό ρόλο;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top