skip to Main Content

Top woman η 28χρονη Άνια: κέρδισε το αυτοκίνητο στον «τροχό της τύχης» – Έλυσε 8 γρίφους (βίντεο)

Άνια

Η 28χρονη Άνια κατάφερε να λύσει τον γρίφο στο τελευταίο δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη του χρόνου και κέρδισε το αυτοκίνητο στον «Τροχό της Τύχης».

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Άνια, η οποία κέρδισε το μεγάλο έπαθλο, το δεύτερο αυτοκίνητο που χάρισε ο «Τροχός της Τύχης» για αυτή την τηλεοπτική σεζόν και το πρώτο του 2024!

Η 28χρονη Άνια ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να παίξει στον «Τροχό της Τύχης», που παρακολουθεί φανατικά! Η παίκτρια, ήδη από το πρώτο γύρισμα του τροχού, φάνηκε πόσο δυνατό παιχνίδι θα κάνει! Η Άνια έλυσε άνετα τον πρώτο γρίφο και συνέχισε δυναμικά στον δεύτερο γύρο, όπου συγκέντρωσε μεγάλα ποσά, αλλά και το μπαλαντέρ και κατάφερε να λύσει τον γρίφο χωρίς να αφήσει κανέναν από τους συμπαίκτες της να παίξει.

Λύνοντας τρεις συνεχόμενους γρίφους ξεπέρασε τα 2.000 ευρώ ήδη από την πρώτη φάση του παιχνιδιού. Έλυσε τη δεύτερη λεξομαχία, συνέχισε στον τέταρτο γύρο του παιχνιδιού και ακάθεκτη έλυσε και αυτόν τον γρίφο! Η παίκτρια αστόχησε σε γράμμα στον πέμπτο γύρο και αυτός ήταν ο μόνος γρίφος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού που δεν έλυσε.

Η Άνια ολοκλήρωσε με επιτυχία και τον έκτο γύρο, χάρη στην τύχη της αλλά και στην ατυχία των συμπαικτών της, Αδάμ και Μαρίας. Η Μαρία είχε την ευκαιρία να λύσει τον έβδομο γρίφο, αλλά αστόχησε και η Άνια τον έλυσε και αυτόν πηγαίνοντας στον όγδοο γύρο bonus, έχοντας συγκεντρώσει το ποσό των 3.425 ευρώ. Στον όγδοο γρίφο σήκωσε τη φέτα του τροχού με το θαυμαστικό, πήρε το τζακ-ποτ και ξεπέρασε τα 7.000 ευρώ.

Η σαρωτική Άνια έλυσε τον γρίφο και πήγε στον τελικό με 7.550 ευρώ, ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχει συγκεντρώσει ποτέ παίκτης.

Στον τελικό η Άνια κατάφερε να λύσει τον γρίφο «ράψιμο-ξήλωμα» λίγο πριν από τη λήξη του χρόνου και κέρδισε εκτός από το ποσό των 7.550 ευρώ και το μεγάλο δώρο του «Τροχού της Τύχης», το αυτοκίνητο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top