skip to Main Content

Top Woman, η Ελισάβετ Τελτσίδου: Η τζουντόκα κέρδισε το χάλκινο στους αγώνες της Τιφλίδας- Τώρα ραντεβού στο Παρίσι! (φωτό & βίντεο)

Ελισάβετ Τελτσίδου
instagram. elisavet_teltsidou
instagram. elisavet_teltsidou

Η 7η Ολυμπιονίκης του Τόκιο και Νο2 στην Ολυμπιακή κατάταξη των 70kg, Ελισάβετ Τελτσίδου κατέκτησε την τρίτη θέση στη διοργάνωση που διεξάγεται στην Τιφλίδα και τώρα με απόλυτη σιγουριά έχει θέση στην πρώτη τετράδα ενόψει της κλήρωσης του Ολυμπιακού τουρνουά για το «Παρίσι 2024».

Όλα αυτά τα κατάφερε με την καθοδήγηση του εθνικού προπονητή, Νίκου Ηλιάδη.

Η Ελληνίδα τζουντόκα χρειάστηκε 39 δευτερόλεπτα σε δύο αγώνες για να βρεθεί στον πόντιουμ των νικητριών. Σε 26 δευτερόλεπτα νίκησε την Γιάγκερ από την Ολλανδία, ενώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μετά τη νίκη σε 13 δευτερόλεπτα επί της Γκουγκλάν από την Αυστραλία με ένα εντυπωσιακό tsurigoshi από την αριστερή πλευρά.

Η πολύ ταλαντούχα και επίμονη τζουντόκα, Τελτσίδου τους τελευταίους 17 μήνες έχει φτάσει τέσσερις φορές στην κατάκτηση χρυσού μεταλλίου σε Γκραν Σλαμ (Μπακού 2023, Καζακστάν 2023, Τιφλίδα 2023, Άμπου Ντάμπι 2022), τρεις φορές στο χάλκινο (Μπακού 2024, Τόκιο 2023, Τιφλίδα 2024), ενώ ήταν δεύτερη στο Masters (2023) και 5η στο Ευρωπαϊκό του Μονπελιέ.

Διαβάστε ακόμα: Made in Greece, ο Ανδριανός Γολέμης: Ένας Έλληνας γιατρός στο διάστημα – Προετοιμάζει τους αστροναύτες πριν πετάξουν (φωτό & βίντεο)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top