skip to Main Content

Τop Woman, η Ελισάβετ Φιλιππούλη: Η Ελληνίδα δημοσιογράφος διοργάνωσε τα βραβεία «Athena 40» για να τιμήσει το γυναικείο leadership (φωτό)

Ελισάβετ Φιλιππούλη
instagram/elisabethfilippouli
instagram/elisabethfilippouli

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Ελισάβετ Φιλιππούλη είναι και επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος.

Είναι η ιδρυτής και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Global Thinkers Forum, μίας παγκόσμιας πλατφόρμας που καλεί τους υφιστάμενους και μελλοντικούς ηγέτες να ανταλλάσσουν ιδέες, γνώσεις και να προωθούν την αριστεία και να βοηθούν τις γυναίκες και τους νέους με γνώση και πρόσβαση σε δίκτυα.

Το 2016 ανακηρύχθηκε ανάμεσα στους 42 κορυφαίους επιχειρηματίες του Σαΐντ Business School του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Χθες, διοργάνωσε τα βραβεία “Athena 40”, μια γιορτή δηλαδή για την γυναικεία ενδυνάμωση και ηγεσία.

Εκεί παρουσιάστηκαν τα εκπληκτικά επιτεύγματα επτά αξιόλογων γυναικών σε διάφορες κατηγορίες.

 

 

Γυναίκες που μας εμπνέουν καθημερινά.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Topwoman η Κατερίνα Μακρυγιάννη: Η Χανιώτισσα που πουλάει τα κοσμήματα της σε όλον τον κόσμο – Η συνεργασία με τον Christian Louboutin (φωτό-βίντεο)

 

 

Οι νικήτριες και οι προεπιλεγμένες ήταν γυναίκες με εξαιρετικά επιτεύγματα, γι’ αυτό αξίζουν τεράστια συγχαρητήρια., γράφει η Ελισάβετ Φιλιππούλη στην ανάρτησή της στο Facebook.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν:

  1. Change Visionary: Nurdeniz Tuncer της οποίας οι καινοτόμες πρωτοβουλίες έχουν πυροδοτήσει αλλαγές στα κοινωνικά πρότυπα στην Τουρκία για τα άτομα με αναπηρία.
  2. Leader of Positive Impact: Lynne Parker ως ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος του Funny Women που ίδρυσε το 2002.
  3. Πρέσβειρα Αειφορίας: Η Ελένη Σκαρβέλη αναγνωρίζει την ακούραστη συνηγορία της για τη διατήρηση του περιβάλλοντος και τα αειφόρα ταξίδια.
  4. Πρωτοπόρος στην τεχνολογία και την καινοτομία: Sarah Mintey MBE για την πρωτοποριακή συνεισφορά της στον τομέα της τεχνολογίας και της εκπαίδευσης.
  5. Υποστηρικτής της κατανόησης μεταξύ πολιτισμών δόθηκε στη Geraldine Sharpe-Newton, τιμώντας τις πρωτοβουλίες υπεράσπισης και οικοδόμησης γεφυρών για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.
  6. Advocate for the Rights of Women: Η φιλανθρωπική οργάνωση Media Matters for Women για την ακλόνητη δέσμευσή τους στην προώθηση της ισότητας των φύλων και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών στη Σιέρα Λεόνε.
  7. Καλλιτέχνης του οποίου το έργο ήταν Re-Imagines our Societies: Η Ιρανή καλλιτέχνης Anahita Rezvani-Rad με έδρα το Λονδίνο, για την ενίσχυση των φωνών των Ιρανών γυναικών. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top