skip to Main Content

Top Woman η Ελομίδα Βισβίκη: Συγκέντρωσε 30.000 ευρώ και τα προσέφερε στους Θεσσαλούς πλημμυροπαθείς (φωτό & βίντεο)

 

H Ελομίδα Βισβίκη βρέθηκε στο πλατό του The 2night show και μίλησε για την επαγγελματική της πορεία και την προσωπική της ζωή.

Με ρίζες από τη Μικρά Ασία και την Ιταλία, η Ελομίδα Βισβίκη είναι μια εκλεπτυσμένη Ελληνίδα με διεθνή αναγνώριση στον χώρο της τεχνολογίας.

Με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, εκπροσωπεί τη σύγχρονη γυναίκα που αντιμετωπίζει την πρόκληση του συνδυασμού εξέλιξης και παράδοσης.

Μαζί με τον σύντροφό της, Λαρς Ράσμουσεν, ιδρυτή των Google Maps, ερευνά και δημιουργεί τους δικούς τους “χάρτες” σε πολλές πόλεις και χώρες παγκοσμίως, αναδεικνύοντας την πολυπολιτισμική τους προσέγγιση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elomida Visviki (@elomida)

Ζευγάρι στη ζωή και στη δουλειά. Εκείνος Δανός, ένας από τους πιο επιτυχημένους μηχανικούς λογισμικού στον κόσμο. Εκείνη Ελληνίδα, δύναμη της φύσης, με νέες ιδέες και μεσογειακό ταμπεραμέντο σε κάθε της βήμα. Εκείνος βάζει την τεχνολογική λογική, εκείνη το πάθος για νέα πράγματα.

Ως πολίτης του κόσμου, αρνείται τα στερεότυπα και τη συνήθη συλλογική σκέψη, προτιμώντας τη διαφορετικότητα και τη δημιουργική προσέγγιση.

Την προσοχή της τραβούν αντικείμενα που αντικατοπτρίζουν το πάθος και τη φαντασία του δημιουργού τους, ακόμη και αν είναι φτιαγμένα από τα πιο απλά υλικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elomida Visviki (@elomida)

Μαζί έχουν ένα παιδάκι, ένα κοριτσάκι, το οποίο φυσικά και λατρεύουν!

«Μεγάλωσα στην ΚαισαριανήΟ πατέρας μου ήταν ορολογοποιός, το οποίο που ήταν ασυνήθιστο επάγγελμα. Ήταν καλλιτεχνάρα και η μαμά μου ήταν η φωνή της λογικής. Έφταναν στο ίδιο αποτέλεσμα με τον έναν να ακολουθεί γρήγορα την καρδιά του και ο άλλος με την λογική.

Τελείωσα την Φιλοσοφική και πάντα ήμουν σε μια διπολικότητα. Με το που μπήκα στο πανεπιστήμιο, άρχισα να δουλεύω σε τράπεζα. Η δουλειά που έκαναν ήταν πολύ ωραία, ήμουν αναλύτρια. Έπρεπε να βλέπω κάθε εταιρεία που έπαιρνε δάνειο και να εισηγούμαι τι δάνειο έπρεπε να πάρει και αν θα ήταν επικερδές για την τράπεζα. Ένιωθα ότι τα είχα όλα εγώ! Ήμουν η μόνη που ήξερα αρχαία ελληνικά. Μέχρι που με έκαναν προϊσταμένη δανείων και φρίκαρα και έφυγα.

Σήμερα επενδύω σε νεόδμητες επιχειρήσεις, που είναι μικρές και δεν μπορούν να σηκώσουν χρηματοδότηση. Και υπάρχουν πάντα κάποιοι επενδυτές που μπαίνουν σε αυτές τις επιχειρήσεις για να τις βοηθούν. Είναι η δουλειά της αναλύτριας που έκανα. Έφτιαξα με τον αδελφό μου μια εταιρεία διαφημιστική μετά την πούλησα, μετά έφυγα. Όταν νιώσω ότι κλείνει κάτι και λίγο πολύ θα επαναλαμβάνω αυτά, θέλω να κάνω κάτι άλλο. Και ευτυχώς για μένα είμαι πολύ τυχερή».

«Στο Cash or Trash μου είπαν αν θέλω να το κάνω γιατί με πρότεινε η Ιόλη, που η μαμά της είναι φίλη μου. Μου αρέσουν τα ωραία πράγματα! Δεν έχω κρατήσει τίποτα. Έχω πάρει γύρω στα 30 αντικείμενα κι αυτή ήταν η συμφωνία με το STAR. Τους είπα, θα έρθω και θα κάνω το εξής “Θα τα πάρω όλα, θα τα μαζέψω και θα τα βάλω σε άλλη δημοπρασία, τα χρήματα θα τα διπλασιάσω και θα τα δώσω για κάτι καλό”. Ήταν πολύ ωραίο και το δέχτηκαν. Η δημοπρασία έγινε, συγκεντρώθηκαν 30.000 ευρώ και θα πάνε στους ανθρώπους της Θεσσαλίας. Είμαι πολύ χαρούμενη! Και τα δώσαμε όλα. Ακόμα και ένα δώρο που είχα πάρει στον άντρα μου για τα γενέθλιά του».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *