skip to Main Content

Topwoman η Αναστασία Ανδρεάδη – Η νεαρή από τις Σέρρες σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία γυναικών (βίντεο)

Αναστασία Ανδρεάδη

Νέα κάτοχο έχει το πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία γυναικών Κ18. Πριν μια εβδομάδα η Μαρία Ραφαηλίδου είχε σημειώσει επίδοση 17,51 μέτρα στις Σέρρες, ωστόσο χθες (30/3), στο αναπτυξιακό κύπελλο ρίψεων που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η Αναστασία Ανδρεάδη είχε καλύτερη βολή στα 17,76 μέτρα και ανέβηκε στην κορυφή.

Η Ανδρεάδη ξεκίνησε τον αγώνα της με 16,97 μέτρα, ακολούθησε η βολή στα 17,76 μέτρα, είχε ακόμη μια προσπάθεια στα 17,35 μέτρα, ακολούθησαν δύο άκυρες και ολοκλήρωσε με 16,45 μέτρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη. Hταν ένας πολύ καλός αγώνας. Μετά το Πανελλήνιο ρεκόρ κυνήγησα κάτι παραπάνω. Δεν βγήκε. Δεν πειράζει. Από εδώ και στο εξής, θέλω μεγαλύτερες βολές και τέτοιους αγώνες» τόνισε η νεαρή αθλήτρια, η οποία προπονείται με τον Τάκη Ανυφαντή, και πρόσθεσε ότι ο μεγάλος φετινός στόχος για την ίδια είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Οσον για τη Μαρία Ραφαηλίδου, η Αναστασία Ανδρεάδη είπε: «ο συναγωνισμός βοηθάει, γιατί η μια “τραβάει” την άλλη και ανεβάζουμε και το επίπεδο του αγωνίσματος στην Ελλάδα. Να είμαστε καλά και να πάμε καλά και οι δύο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top