skip to Main Content

Topwoman η Κατερίνα Καρανδρίκα – Η νεαρή ομογενής στέφθηκε «Μις Ελληνική Ανεξαρτησία 2024» στη Νέα Υόρκη

Κατερίνα Καρανδρίκα
instagram @nygreekparade
instagram @nygreekparade

Η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου «St John’s University» Κατερίνα Καρανδρίκα (Katerina Karandrikas) η οποία έχει καταγωγή από την Κρήτη και το Αγρίνιο κέρδισε τον διαγωνισμό ομορφιάς και γνώσεων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και στέφθηκε «Μις Ανεξαρτησία 2024».

Ο διαγωνισμός και η στέψη έλαβαν χώρα το απόγευμα του Σαββάτου, 30ής Μαρτίου 2024, στο Αρχιεπισκοπικό Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια και συμμετείχαν έντεκα συνολικά πανέμορφα και πανέξυπνα κορίτσια που εξέπληξαν τους κριτές και του θεατές με την γνώση της ελληνικής ιστορίας, αλλά και με τις κρίσεις τους για τις τέσσερις ερωτήσεις κρίσεως.

Η Κατερίνα Καρανδρίκα στο Instagram:

Στον διαγωνισμό παρέστησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρελάσεως και συνάμα πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου και της ΠΣΕΚΑ, κ. Φίλιπ Κρίστοφερ, ο πρόεδρος του εκλεγμένου διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, Γιώργος Γεωργόπουλος, η πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αγγελική Βουρνά, ο κυβερνήτης της Παναρκαδικής, Χρήστος Βουρνάς και άλλοι εκπρόσωποι της ομογένειας.

Η κριτική επιτροπή πλαισιωνόταν από τους κ.κ. Δημήτριο Φίλιο, Ιουλία Κοκόση (Μις Ελληνική Ανεξαρτησία 2017), Γιάννη Στρουμπάκη, Ελένη Ψαρρά και Αθανασία Φίλιου, ενώ χρέη γραμματέως ανέλαβε η κ. Σπυριδούλα Τσουκαλά.

Ο ερμηνευτής Άλκης Καραντινός και η πιανίστρια Αρετή Γιοβάννου ανέλαβαν την μουσική επένδυση και δημιούργησαν μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν έντεκα κορίτσια τα οποία εμφανίστηκαν με κλήρωση και κάθε μία είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει την υπερηφάνεια για τον τόπο καταγωγή της και για τους μελλοντικούς της στόχους και το αντικείμενο σπουδών τους.

Τα υπόλοιπα κορίτσια στέφθηκαν ανάλογα με τον τόπο καταγωγή τους και συγκεκριμένα η Σταματούλα Φυγετάκη (Stamatoula Figetakis) αναδείχτηκε Μις Δωδεκάνησα (Miss Dodecanese), η Αλεξάνδρα Γκελμπ (Alexandra Gelb) Μις Αρκαδία (Miss Arcadia), η Ουρανία Μπόζου (Ourania Bozos) Μις Πιερία (Miss Pieria), η Μαρία Φωτεινή Ποταμούση (Maria Fotini Potamousis) Μις Αίγιο (Miss Aigio) η Μαρία Άννα Θεοδωρέλου (Maria Anna Theodorelos) Μις Πελοπόννησος (Miss Peloponnese), η Νικολέτα Αρλότα (Nikoleta Arlotta) Μις Ολυμπία (Miss Olympia), η Αριάννα Αικατερίνη Σιουτοπούλου (Ariana Ekaterina Sioutopoulos) Μις Μακεδονία (Miss Macedonia) και η Τζένη Ντάσκα (Tzeni Daska) αναδείχτηκε Μις Αθηνά (Miss Athens).

Μετά το πέρας του διαγωνισμού απονεμήθηκαν τα χρηματικά έπαθλα και αμέσως μετά παρατέθηκε δεξίωση.

Διαβάστε επίσης: Μade in Greece o οίκος Kathy Heyndels: Ο γιος & ο εγγονός της εμβληματικής σχεδιάστριας, στο τιμόνι του οίκου μόδας – οι τουαλέτες τους ταξιδεύουν στον Καναδά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top