skip to Main Content

4 Ελληνίδες αρχιτέκτονες σχεδίασαν ένα παραμυθένιο ξενοδοχείο στην Χαλκιδική & παίρνουν το ένα βραβείο μετά το άλλο (φωτό- βίντεο)

takaandpartners

takaandpartners

Οι TAKA + PARTNERS προσφέρουν υπηρεσίες αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και  εφαρμογής, βασισμένες σε δημιουργικές λύσεις, που εξυπηρετούν τις ανάγκες του πελάτη και προσθέτουν υπεραξία στην επένδυση.

Οι υπηρεσίες τους χαρακτηρίζονται από υψηλού επιπέδου προδιαγραφές και προωθούν την επιταγή για συνεχή εξέλιξη.

Οι TAKA+PARTNERS είναι ένα πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο, το οποίο αποτελείται από αρχιτέκτονες, interior designers, πολεοδόμους, project managers και χρηματοοικονομικούς συμβούλους, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.

Το γραφείο ιδρύθηκε το 2006 από την Ασπασία Τάκα MSc Α.Π.Θ. | Ε.Μ.Π. αρχιτέκτων μηχανικό. Το 2013 ιδρύθηκε το παράρτημα του γραφείου στο Ντουμπάϊ αναφέρει το takaandpartners

Η ομάδα αποτελούμενη από την Ασπασία Τάκα και τις Γιώτα Καπλάνη, Στέλλα Τσιόντση, Θωμαή Λειμώνα σχεδίασε ένα παραμυθένιο  ξενοδοχείο στην Χαλκιδική το MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT το οποίο είναι ένα στολίδι.

Πρόκειται για έργο μεγάλης κλίμακας και υψηλών προδιαγραφών, στην τοποθεσία Κάνιστρο – Παλιούρι στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Οι TAKA+PARTNERS ανάλαβαν: τη μελέτη εφαρμογής, το concept εσωτερικής διαμόρφωσης, το σχεδιασμό επίπλωσης & φωτισμού και το fitting – out 300 δωμάτιων και σουιτών σε 13.000 m2.

Σκοπός υπήρξε η δημιουργία μιας πολυτελούς εμπειρίας διαμονής, σύμφωνα με τα σύγχρονα παγκόσμια πρότυπα φιλοξενίας. Η συνολική σχεδιαστική σύλληψη περιλαμβάνει 11 διαφορετικές τυπολογίες δωματίων ομαδοποιημένες στις εξής 6 κατηγορίες: deluxe σουίτες, junior σουίτες, premium σουίτες, σουίτες οικογενειακών δωματίων, οικογενειακά δωμάτια και δίκλινα δωμάτια.

Επιπλέον μελετήθηκαν 3.000 m2 κοινόχρηστων χώρων που οδηγούν στα δωμάτια και προδιαθέτουν τον επισκέπτη για τη συνέχεια.

Το γραφείο μας ανάλαβε τέλος το σχεδιασμό και την υλοποίηση του συνεδριακού χώρου του ξενοδοχείου 1.000 m2 και χωρητικότητας 450 ατόμων εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, άψογη ακουστική και καινοτόμο σχεδιασμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top