skip to Main Content

Cavo Spada Luxury Resort & Spa: Όαση διακοπών στο Κολυμβάρι της Κρήτης – Πολυτέλεια & αρμονία με περιβάλλον

Περιτριγυρισμένοι από φυσική ομορφιά, σε ένα ήσυχο περιβάλλον, χωρίς τη βουή που έχουν οι μεγαλουπόλεις ή τα κοσμοπολίτικα νησιά, θα ήταν το ιδανικό σκηνικό για τις διακοπές μας. Τώρα που βρίσκομαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και τι δεν θα δίναμε για να περνούσαμε λίγες ημέρες μακριά από το κλεινόν άστυ, σε ένα περιβάλλον αρμονικό και σε ένα τοπίο που συνδυάζει την ομορφιά της άγριας φύσης με τα μαγευτικά ορεινά σκηνικά και την πανοραμική θέα της θάλασσας.

Αυτό που σας περιγράφουμε, αυτό ακριβώς προσφέρει το Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spa, στην Κρήτη, τις διακοπές των ονείρων σας.

Γιατί εκεί θα βρείτε όλα όσα αναζητάτε για τις ιδανικές διακοπές. Υπέροχα δωμάτια, εστιατόριο, spa, mini club, γήπεδο τένις, πισίνα. Κι όλα αυτά σε έναν προορισμό γεμάτο απίθανες εκπλήξεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Το Cavo Spada Luxury Resort και Spa βρίσκεται στο Κολυμβάρι, ένα μικρό και ήσυχο ψαροχώρι, 23χλμ δυτικά των Χανίων, στα Ροδωπού της Κρήτης. Συνδυάζει την ομορφιά της άγριας φύσης με τα μαγευτικά ορεινά σκηνικά και την πανοραμική θέα της θάλασσας.

Καταλαμβάνει 65.000 τ.μ. ιδιόκτητης έκτασης, όλο το μήκος της οποίας βρίσκεται σε παραλία βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, που αποκαλύπτει τη φυσική ομορφιά και ηρεμία του Κρητικού Αρχιπελάγους – την μαγευτική θέα του κόλπου των Χανίων και το Ακρωτήρι Σπάθα, από όπου πήρε την ονομασία του και το ξενοδοχείο.

Διαθέτει 150 δωμάτια, πισίνα σε σχήμα λίμνης (1.700 τμ), μεγάλο και άνετο χώρο υποδοχής, τέσσερα εστιατόρια, κεντρικό μπαρ, pool bar, mini club, κατάστημα, δύο γήπεδα τένις και το ιδανικότερο για να σαγηνεύσει τις αισθήσεις σας, το Cavo Spada Spa.

Το Spa είναι μία όαση αναψυχής και περιποίησης. Μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία και ανανεωθείτε απολαμβάνοντας την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, το τζακούζι, το χαμάμ, τη σάουνα, μασάζ, θεραπείες ομορφιάς και πολλά άλλα.

Τα πολυτελή καταλύματα (8 τύποι δωματίων για να επιλέξετε) είναι καλά σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν ιδιωτικότητα, άνετους χώρους και τις κατάλληλες παροχές μέσα στο δωμάτιο.

Ιδανικός προορισμός για διακοπές με την οικογένεια ή και για business συναντήσεις, αφού διαθέτει δύο αίθουσες συνεδριάσεων υψηλών προδιαγραφών, εξοπλισμένες με όλο τον απαραίτητο – υψηλής τεχνολογίας οπτικοακουστικό – εξοπλισμό και ανέσεις,που  μπορούν να φιλοξενήσουν έως 500 άτομα. Ο χώρος προσφέρεται επίσης για ειδικές περιστάσεις της εταιρίας ή της οικογένειας σας.

Το Cavo Spada Luxury Resort & Spa αποτελεί μέρος της αλυσίδας Giannoulis Hotels and Resorts.

Οικογένειες και ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους εδώ, έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα γευσιγνωσίας κρασιού, ελαιολάδου, μαθήματα μαγειρικής και κόνσεπτ πολιτισμού.

Αποτελεί ιδανική επιλογή και για όσους θέλουν να χαλαρώσουν, καθώς το ξενοδοχείο προσφέρει μαθήματα γιόγκα, υδρομασάζ, θεραπείες χαμάμ και ομορφιάς.

Website: www.cavospada.gr
Facebook: @GiannoulisHotels
Instagram: @giannoulishotels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top