skip to Main Content

Εναλλακτικές διακοπές μέσα στο δάσος στο ξενοδοχείο Euphoria Retreat στον Μυστρά- Πνευματική θεραπεία, μοναδική ενέργεια & βυζαντινός μυστικισμός

Σε ένα περιβάλλον διαφορετικό από τα συνηθισμένα για το καλοκαίρι, με φόντο βουνά και δάση, όχι θάλασσες κι ακτές, για όσους αναζητούν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία δίπλα στη φύση, βρίσκεται το ξενοδοχείο Euphoria Retreat, στον Μυστρά. Είναι ιδανικό για τους λάτρεις της φύσης, για εκείνους που εκτιμούν την ορεινή ομορφιά και ακόμα και το καλοκαίρι ψηφίζουν εν μέρει βουνό. Και λέμε εν μέρει γιατί η όμορφη Λακωνία τα συνδυάζει όλα, βουνό και θάλασσα έτσι ώστε όταν θέλεις να πετάγεσαι και για ένα μπανάκι…

Το Euphoria Retreat βρίσκεται μία ώρα μακριά από την Καλαμάτα και υπόσχεται μια ολιστική εμπειρία, ένα μοναδικό συνδυασμό θεραπειών και εμπειριών, που θα βασίζονται στις αρχαίες ελληνικές και κινεζικές πρακτικές.

Το Euphoria Retreat είναι το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε, να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση ανάμεσα στο μυαλό και το σώμα σας και να ανακαλύψετε τον εαυτό σας. Η ολιστική προσέγγισή στην οποία στηρίζεται το ξενοδοχείο μπορεί να σας προσφέρει μια κατάσταση ευφορίας, βασισμένη στην αρχαία ελληνική έννοια μιας ευτυχισμένης ζωής.

Μέσω αυτής της ολιστικής μεταμορφωτικής εμπειρίας, επέρχεται η σωματική, πνευματική και συναισθηματική κάθαρση. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις σπα, το εστιατόριο και τα πολυτελή καταλύματα σχεδιάζονται μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για να συμπληρώσουν τις θεραπείες του ξενοδοχείου προσφέροντας μια πραγματικά ολιστική εμπειρία.

Καμπύλες, χρυσά και γήινα χρώματα με έμπνευση από τη βυζαντινή αρχιτεκτονική και την ελληνική εικονογραφία, το ξενοδοχείο υπόσχεται μια διαφορετική εμπειρία.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση για επταήμερα προγράμματα με θεραπείες για αναζωογόνηση πνεύματος και σώματος.

Η κουζίνα με τοπικά υλικά αποτελεί προϊόν ειδικών διατροφολόγων και σερβίρεται στο εστιατόριο Gaia που έχει εκπληκτική θέα στην κοιλάδα.

Eκτός από τις υπηρεσίες spa ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ποδηλασία, αναρρίχηση και ράφτινγκ.

Website: www.euphoriaretreat.com
Facebook: @EuphoriaRetreat
Instagram: @euphoriaretreat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top