skip to Main Content

Grand Forest Μέτσοβο: Ένα διαμάντι στην κορυφή του βουνού και του μαύρου πευκοδάσους – πολυτέλεια και άνεση αρμονικά δεμένη με τη φύση

Grand Forest Μέτσοβο

Μετά από 20 χρόνια συλλογικών προσπαθειών, το Grand Forest Metsovo άνοιξε τις πόρτες του στον κόσμο. Συνδυάζοντας το όμορφο φυσικό τοπίο με την εξαιρετική διαμονή και την άψογη εξυπηρέτηση, το ξενοδοχείο έχει γίνει από τότε προορισμός παγκόσμιας κλάσης. Το Grand Forest Metsovo αποτελείται από 62 πολυτελείς σουίτες, που βρίσκονται στις παρυφές ενός δάσους μαύρης πεύκης, στην κορυφή ενός ιδιωτικού βουνού βαθιά στην κακοτράχαλη περιοχή της Ηπείρου, στη βορειοδυτική Ελλάδα. Από όλες τις απόψεις, το ξενοδοχείο προσφέρει εκπληκτική θέα στις κορυφές της Πίνδου και στην ατμοσφαιρική παλιά πόλη του Μετσόβου.

Το ξενοδοχείο παρουσιάζει τοπικά αρχιτεκτονικά στιλ με σύγχρονες πινελιές. Αποτελούμενο από 8 κλιμακωτά κτίρια με γκρι πέτρινα κεραμίδια στέγης, πέτρινες προσόψεις και χοντρά δοκάρια, το ξενοδοχείο προσφέρει μια ευδιάκριτα ορεινή ατμόσφαιρα σαλέ με μια φιλόξενη, ζεστή αίσθηση. Με κορυφές και δάση να διακρίνονται τριγύρω, και μυρωδιές από πεύκα και πυρκαγιές, η φύση είναι πολύ ωμή εδώ και η αίσθηση ότι βρίσκεσαι κοντά της είναι πολύ δυνατή.

Το Grand Forest Metsovo αποτελείται από μόνο 10.000 τετραγωνικά μέτρα σε μια συνολική έκταση 2 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή αντικατοπτρίζουν σκόπιμα τη φύση μέσω υλικών, μοτίβων και στυλ διαχείρισης που συμπαθούν τα γύρω παραδοσιακά χαρακτηριστικά. Το Grand Forest Metsovo άνοιξε τις πόρτες του τον Δεκέμβριο του 2013 μετά από 20 χρόνια συλλογικών προσπαθειών.

Από τότε που άνοιξε, το ξενοδοχείο έγινε δεκτό στον διάσημο όμιλο «Small Luxury Hotels» και το 2019 κέρδισε το «Europe’s Leading Landmark Hotel» στα Wold Travel Awards.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top