skip to Main Content

Limneon Resort & Spa: Ένα πολυτελές θέρετρο με πανοραμική θέα στη λίμνη της Καστοριάς, δωμάτια υψηλής αισθητικής & υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας

Λίγο πιο πάνω από τη λίμνη Καστορίας ή λίμνη Ορεστιάδα, λίγο πιο κάτω από τον καταγάλανο ουρανό της βρίσκεται ένα παραδεισένιο luxury ξενοδοχείο. Το Limneon Resort & Spa είναι ένα πολυτελές, μοντέρνο, φωτεινό, καλόγουστο θέρετρο στην Καστοριά, που παρέχει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται κάποιος για να περάσει κάποιες μέρες απόλυτης χαλάρωσης.

Βρίσκεται σε μία προνομιούχο θέση με πανοραμική θέα στη λίμνη. Απόλυτα εναρμονισμένο με το περιβάλλον, συνδυάζει το σύγχρονο ντιζάιν με την πέτρα και το ξύλο. Τα δωμάτια είναι υψηλής αισθητικής και ποιότητας, προσφέροντας έτσι μοναδικές στιγμές άνεσης.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να νιώσουν άνετα τόσο στα δωμάτια όσο και στις σουίτες δίπλα στη λίμνη, να γευματίσουν κάτω από ένα ουρανό γεμάτο αστέρια και να ηρεμήσουν με μοναδικές θεραπείες spa ή μια μέρα εξερεύνησης.

Το Limneon Resort αποτελείται από δύο τμήματα μοναδικής αρχιτεκτονικής, το «Limneon Crystal» και το πιο καινούργιο «Limneon Golden», επηρεασμένα από την παράδοση της Καστοριάς. Ο συνδυασμός πέτρας, ξύλου και γυαλιού μαζί με τα ζεστά χρώματα και τα διακοσμητικά στοιχεία αντικατοπτρίζουν την τοπική παράδοση, ενώ οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη διαμονή τους σε ένα ήσυχο, άνετο και μοντέρνο περιβάλλον με πλούσιους κήπους, ρέοντα νερά και πισίνες.

Σουίτες και δωμάτια μεγάλα, πλήρως εξοπλισμένα και ποιοτικώς επιπλωμένα, με μπαλκόνια που βλέπουν στη λίμνη. Τα πολυτελή δωμάτια και οι σουίτες επωφελούνται από την τοποθεσία δίπλα στη λίμνη. Αγκαλιάζοντας την ομορφιά της Καστοριάς με μεγάλα παράθυρα και υπαίθριους χώρους, τα καταλύματα υποκινούν τους επισκέπτες να εγκαταλείψουν την άνετη απομόνωση για υπαίθρια εξερεύνηση.

Οι επισκέπτες μπορούν να γευματίζουν στο μοντέρνο lounge-restaurant με αξιόλογες επιλογές κυρίως από την ελληνική κουζίνα.

 

Η πισίνα στον κήπο προσθέτει βαθμούς στον resort χαρακτήρα. Είναι ιδανικό και για συνέδρια.

 

 

 

 

Limneon Resort & Spa
4χλμ. Καστοριάς- Αθηνών
ΤΚ 520 57, Καστοριά
Τηλ.: +302467085111
Φαξ: +302467085160
E-mail: info@limneon.com

Website: www.limneon.com
Facebook: @LimneonResort
Instagram: @hlimneonresortkastoria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top