skip to Main Content

Όμιλος Sani/Ikos: “Χρυσή” διάκριση στην κατηγορία «Best Hotel to Work in» – Ετήσιος θεσμός του Greek Hotel of the Year (φωτό)

Όμιλος Sani/Ikos
instagram @sani_resort_official
instagram @sani_resort_official

Την κορυφαία διάκριση -Gold- στην κατηγορία «Best Hotel to Work in» κατέκτησαν τα θέρετρα του Ομίλου Sani/Ikos, Sani Resort και Ikos Resorts, στα βραβεία Greek Hotel of the Year, που διοργάνωσε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο όμιλος Boussias Communications, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του ΣΕΤΕ.

instagram @sani_resort_official

Η κατηγορία «Best Hotel to Work in», συστάθηκε φέτος για πρώτη φορά με στόχο να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές σε θέματα διοίκησης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού στον τουριστικό κλάδο. Η τελετή των βραβείων, που αποτελούν θεσμό για την ελληνική φιλοξενία, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, στο ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή. Από τον Όμιλο Sani/Ikos, στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Juan de Hoces, Chief Human Resources Officer, και ο Paolo Tubito, Chief Marketing Officer, που παρέλαβαν τα βραβεία.


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των εργαζομένων του, ο Όμιλος έχει δημιουργήσει τη διαδικτυακή πλατφόρμα μάθησης Sani/Ikos Group eLearning Platform, προσφέροντας -με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους ασύγχρονης διδασκαλίας- ένα προσωπικό «μονοπάτι μάθησης» όπου όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εισαγωγική τους εκπαίδευση και να ενημερωθούν εκτενώς πάνω σε αντικείμενα που σχετίζονται με τη θέση εργασίας τους. Επίσης, μέσω του Sani/Ikos Group Recognition & Appreciation Scheme, οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν μία σειρά από κίνητρα και επιβραβεύσεις για την ανάδειξη των αξιών του Ομίλου και την υψηλού επιπέδου φιλοξενία που προσφέρουν στους επισκέπτες (σχεδόν το 80% των επισκεπτών των θερέτρων Sani και Ikos στην Ελλάδα εκτιμούν ότι το προσωπικό ξεπερνά τις προσδοκίες τους).

Ο Όμιλος έχει αναπτύξει πολλαπλά εργαλεία για τη συνεχή εξέλιξη και την ενδυνάμωση των ανθρώπων του, όπως, το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “The Masterclass Series”, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν και φέτος διεξάγεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, έχοντας ήδη καλύψει 74 θεματικές ενότητες και πάνω από 60.000 ώρες εκπαίδευσης, οι εκδόσεις «Meet your Workplace», το «Onboarding Buddy Program» για το μόνιμο προσωπικό, οι εκπαιδεύσεις Train the Operational Trainer, καθώς και άλλα στοχευμένα προγράμματα πρακτικών και ακαδημαϊκών εκπαιδεύσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top