skip to Main Content

Το εστιατόριο στην περιοχή του Ντίσελντορφ που εδώ και 30 χρόνια διατηρεί την Ελλάδα μέσα του

Το Olympia εδώ και 30 χρόνια θυμίζει Ελλάδα τόσο στους Έλληνες που έχουν νόστο για την πατρίδα όσο και για τους Γερμανούς που είναι γνωστό πως είναι λάτρεις της Ελληνικής κουζίνας.

Το ξεκίνησε η κ. Λουκία Χατζή το 1989 μαζί με τον άντρα της όταν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τους διαφορετικούς επαγγελματικούς τους δρόμους και να ασχοληθούν ενεργά με το χώρο της εστίασης.

 

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση στην οποία σύσσωμη  όλη η οικογένεια εργάζεται. Όλοι τους έδωσαν στο εγχείρημά τους μεράκι και αγάπη καθώς απευθύνονται στους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας.

Στο εστιατόριο Olympia ο πελάτης θα φάει γνήσιο ελληνικό φαγητό που θυμίζει σε μερίδες και γεύση το ελληνικό σπιτικό τραπέζι.

Μάγειρας- δημιουργός των λουκούλλειων γευμάτων είναι ο κ. Θανάσης Λίτος, αδελφός της Λουκίας Χατζή.

 

Το μενού έχει τεράστια ποικιλία από κρέας έως ψάρι. Τα πάντα είναι φρέσκα – ημέρας- και ποτέ ο πελάτης δε θα γευτεί ένα πιάτο αμφιβόλου φρεσκάδας.

Στο Olympia μπορούν να φάει εξίσου καλά ένας άνθρωπος έως μια ολόκληρη παρέα δεδομένου πως ο χώρος διατίθεται για κοσμικές εκδηλώσεις , στην περιοχή του Ντίσελντορφ.

Στο εσωτερικό του μαγαζιού, χωρούν μέχρι 80 άτομα ενώ στον εξωτερικό χώρο μπορούν να καθίσουν έως 120 άτομα.

Το Olympia είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 5.30 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή και τις γιορτές είναι ανοιχτό και το πρωί (από τις 11.30 έως τις 14.30) και μετά, και το απόγευμα από τις 5.30 και μετά. Επίσης, όσοι θέλουν να παραγγείλουν φαγητό έχουν τη δυνατότητα σε συνεννόηση με το εστιατόριο.

 

Restaurant Olympia
Meerbuscherstrasse 63
40670 Meerbusch
Ε-Mail: restaurant@olympia-meerbusch.de
Τηλ: 02159-50260

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top