skip to Main Content

Τρεις ιδανικοί χειμερινοί προορισμοί κοντά στην Αθήνα για να περάσετε ονειρεμένα τις μέρες των Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και πολλοί έχουν πάρει τις άδειές τους… Γιατί να τα περάσετε στην Αθήνα και να μην αδράξετε την ευκαιρία για λίγες ημέρες χαλάρωσης σε κοντινούς χειμερινούς προορισμούς που θα σας βοηθήσουν και να αλλάξετε παραστάσεις και να φορτώσετε μπαταρίες;

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία βαλίτσα ζεστά ρούχα και καλή παρέα ή το ταίρι σας και είναι εγγυημένο ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα αφήσουν άλλη «γεύση» σε εσάς…

Το MadeinGreece.news ξεχώρισε τρείς από τους ομορφότερους προορισμούς για να περάσετε κυριολεκτικά μαγικά Χριστούγεννα!

Αράχωβα

Σταθερά αγαπημένος χειμερινός προορισμός πολύ κοντά στην Αθήνα, μόλις 160 χλμ. Η Αράχωβα φημίζεται για την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, τα πανέμορφα σαλέ, το εορταστικό κλίμα και τις αμέτρητες διασκεδαστικές δραστηριότητες στο χιονοδρομικό κέντρο. Θα απολαύσετε καλό φαγητό στα παραδοσιακά ταβερνάκια και θα διασκεδάσετε σα να μην υπάρχει αύριο στα νυχτερινά μαγαζιάτης περιοχής. Αν πάλι λατρεύετε τα extreme sports, η Αράχωβα είναι ότι καλύτερο μπορείς να επισκεφτείς!

Ζαγοροχώρια

Εξίσου αγαπημένος προορισμός για τα Χριστούγεννα. Βρίσκεται περίπου 470 χλμ μακριά από την Αθήνα και είναι πραγματικά μια απο τις ιδανικότερες επιλογές για να περάσετε στιγμές χαλάρωσης μακριά από το άγχος και τις υποχρεώσεις της πόλης. Με τα Ζαγοροχώρια δεν πρόκειται να βαρεθείτε, αφού έχετε την επιλογή να διαλέξετε ανάμεσα στα 48 παραδοσιακά χωριά για τη διαμονή σας και για τις βόλτες σας. Το φυσικό τοπίο που είναι μοναδικής ομορφιάς θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε, να ξεχάσετε όσα σας απασχολούν και να γυρίσετε πίσω στην πόλη με γεμάτες μπαταρίες, έτοιμοι για τις προκλήσεις της νέας χρονιάς!

Λίμνη Πλαστήρα

Η Λίμνη Πλαστήρα, στο Νομό Καρδίτσας είναι η τρίτη μας πρόταση και την συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Απέχει μόλις 325 χλμ απο την Αθήνα. Από τη Θεσσαλονίκη μόνο 240 χλμ. Είναι γνωστή και ως «Λίμνη Ταυρωπού» και είναι ένα τόπιο ζηλευτής ομορφιάς. Κοντά στην πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρια βρίσκονται κι άλλα χωριουδάκια που μπορείτε να επισκεφθείτε, όπως το Νεοχώρι, που είναι απ’ τα πιο τουριστικά αναπτυγμένα χωριά της περιοχής. Νόστιμοι μεζέδες και εξαιρετικά κρασιά δίπλα στο αναμμένο τζάκι θα ενισχύσουν τη καλή διάθεση. Στην Λίμνη Πλαστήρα ή στα γύρω χωριά, όποιο κι αν επιλέξετε για τη διαμονή σας το σίγουρο είναι ότι θα ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές και μοναδικές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες!

Από εμάς… καλά να περάσετε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top