skip to Main Content

Tripadvisor: Τρεις ελληνικές παραλίες ανάμεσα στις 25 καλύτερες της Ευρώπης- Δείτε ποιες είναι στη λίστα (ΦΩΤΟ)

Τρεις ελληνικές παραλίες βρίσκονται στη λίστα με τις 25 καλύτερες της Ευρώπης σύμφωνα με τα Travelers’ Choice Awards for Beaches 2018 , που έδωσε στη δημοσιότητα το Tripadvisor. Μία από αυτές βρίσκεται και στη λίστα με τις 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου, σύμφωνα με τα Travellers Choice Awards.

 

 

Ελαφονήσι Κρήτη- Φώτο Tripadvisor

Σύμφωνα με το Trip Advisor, το Ελαφονήσι στην Κρήτη, βρίσκεται στη δεύτερη θέση ανάμεσα στις 25 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη και στην ενδέκατη θέση ανάμεσα στις 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου.

Ελαφονήσι- Κρήτη Φώτο Tripadvisor

Στις λίστες με τις καλύτερες παραλίες του κόσμου και της Ευρώπης, το Ελαφονήσι χαρακτηρίζεται από τους χρήστες του Tripadvisor, ως “Εξωτική παραλία συγκλονιστικού κάλλους”.

Ελαφονήσι Κρήτη- Φώτο Tripadvisor

Στην όγδοη θέση στη λίστα με τις 25 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης βρίσκεται η Λιμνοθάλασσα Μπάλου στον Κίσσαμο της Κρήτης, την οποία οι χρήστες του Trip advisor χαρακτηρίζουν “όνειρο”.

Μπάλος Κρήτη- Φώτο Trip Advisor

Στην ενδέκατη θέση στις 25 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη βρίσκεται η παραλία Σίμου στην Ελαφόνησο στη Λακωνία την οποία οι χρήστες του Tripadvisor χαρακτηρίζουν “παράδεισο”.

Παραλία Σίμου- Λακωνία- Φώτο Tripadvisor

Στην πρώτη θέση της λίστας με τις 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου, βρίσκεται η παραλία Grace Bay, στα νησιά Τρεκς και Κέικος.

Grace Bay – Φώτο- Trip Advisor

Στην πρώτη θέση της λίστας με τις 25 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, βρίσκεται η La Concha Beach , στο Σαν Σεμπάστιαν στην Ισπανία.

La Concha Beach – Φώτο Trip Advisor

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top