skip to Main Content

Η Ντίνα Νικολάου σε τηλεοπτική εκπομπή του TV5 για το περιβάλλον – Η Ελλάδα μία από τις 19 χώρες του αφιερώματος του γαλλικού καναλιού (φωτό)

Το περιβάλλον και η προστασία του πλανήτη το αντικείμενο γαλλικής τηλεοπτικής εκπομπής με συμμετοχή της Ντίνας Νικολάου

Η καταπληκτική σεφ Ντίνα Νικολάου, εκπροσώπησε την ελληνική γαστρονομία στο αφιέρωμα που έκανε το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι, TV5 στο πλαίσιο ενός μαραθωνίου για την προστασία του πλανήτη.

Το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο παγκοσμίου εμβέλειας, συνδέθηκε με την Αθήνα και συγκεκριμένα βρέθηκε στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» μία από τις 19 στάσεις σε χώρες του κόσμου που θα επισκεφθεί για τον αφιέρωμα στην Ελλάδα.

Δείτε τι έγραψε η Ντίνα Νικολάου σε ανάρτησή της

«Αφιέρωμα του TV5 Monde @tv5monde στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μαραθωνίου Γαλλοφωνίας για την Προστασία του Πλανήτη

Στον Μαραθώνιο της Γαλλοφωνίας για τον Πλανήτη, συμμετείχε η ΕΡΤ σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, σε διοργάνωση του παγκόσμιας εμβέλειας τηλεοπτικού δικτύου TV5 Monde. Πρόκειται για μια τηλεοπτική «σκυταλοδρομία» που ταξιδεύει σε 19 χώρες και ασχολείται με το Περιβάλλον, την Προστασία του Πλανήτη και την Καταπολέμηση της Υπερθέρμανσης.

Η μία ώρα που αναλογούσε στην Ελλάδα σε σύνδεση του Γαλλικού καναλιού με την χώρα μας μεταδόθηκε απευθείας στο Ertnews.gr από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Συμμετέχουν ως προσκεκλημένοι του TV5 MONDE η διευθύνουσα σύμβουλος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Έλλη Αντωνοπούλου, η πρόεδρος του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης Elise Jalladeau, η γλύπτρια Αλεξάνδρα Αθανασιάδη, η σεφ Ντίνα Νικολάου, ο εφοπλιστής Νίκος Βερνίκος και άλλοι. Παρουσιάζει η δημοσιογράφος Αλεξία Κεφαλά @alexiakefalas και από την ΕΡΤ η δημοσιογράφος Κλειώ Νικολάου.

Τα 432 εκατομμύρια νοικοκυριά που παρακολουθούν το TV5 MONDE, ένα άμεσο δυναμικό κοινό 620 εκατομμυρίων τηλεθεατών, ανακαλύπτουν -χάρη στη συνεργασία της Intelsat- την περιβαλλοντική ατζέντα διάφορων χωρών, τα προβλήματα και τις πιθανές λύσεις τους, από τη μια άκρη του πλανήτη στην άλλη, πάντοτε στη γαλλική γλώσσα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dina Nikolaou (@dina.nikolaou)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top