skip to Main Content

Μade in Greece τα κοσμήματα Luisant: Kολιέ, βραχιόλια & σκουλαρίκια – Δείτε απίστευτα σχέδια για το φετινό καλοκαίρι (φωτό)

Το ταξίδι της Luisant, στον κόσμο του κοσμήματος αρχίζει πολύ παλιά, όταν η σμίλευση πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων στην Ελλάδα ήταν κάτι άγνωστο.

 

Η επόμενη γενιά, εισερχόμενη ενεργά στον κόσμο της τεχνολογίας και της οικονομίας, με εμπειρία στο διεθνές εμπόριο, αλλά έχοντας ως κληρονομιά τη βαθιά γνώση των λίθων και του τρόπου ανάδειξής τους, ξεκίνησε το δικό της ταξίδι δημιουργώντας τη δική της οικογένεια, την οικογένεια Luisant.

 

 

Η εταιρεία αναλαμβάνει να υλοποιήσει όλα όσα έχετε ονειρευτεί.

 

Μπορείτε είτε να επιλέξετε από τη συλλογή από πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους είτε να ζητήσετε να χαράξουν κατόπιν παραγγελίας κάτι που έχετε φανταστεί.

 

 

Μια μεγάλη συλλογή από χαλαρούς λίθους, όπως αμέθυστοι, αμέτρίνες, τοπάζια, ζαφείρια, τουρμαλίνες, γρανάτες ροδόλιθου και διαμάντια σε υπέροχα χρώματα και τέλειες κοπές με αγνότητα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

 

Με έμφαση στην ποιότητα και την κομψότητα, η οικογένεια Luisant ακολουθεί συνεχώς τις τάσεις της αισθητικής, της μόδας και της τέχνης στο κόσμημα για να δημιουργεί κοσμήματα από χρυσό, όπως σκουλαρίκια, μενταγιόν ή δαχτυλίδια που τονίζουν τη διαφορετικότητα κάθε γυναίκας και συνοδεύουν τις πιο όμορφες στιγμές της.

Με την πλήρη υποστήριξη των προσεκτικά επιλεγμένων συνεργατών, οι οποίοι διαθέτουν πολυετή εμπειρία και θεωρούνται οι καλύτεροι στο είδος τους, δημιουργήσαν κάτι μοναδικό.

Δείτε όλα τα κοσμήματα στο luisant.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top