skip to Main Content

Mitos: Tα αγαπημένα ελληνικά μαγιό των celebrities με τα τέλεια prints – Είναι χειροποίητα και έχουν την τέλεια εφαρμογή (ΦΩΤΟ)

Ελληνικά, εντυπωσιακά, με τέλεια εφαρμογή και stylish. Τα μαγιό MITOS είναι η επιτομή της εκλεκτικής πολυτέλειας και των εξωτικών prints.

Πίσω από τα MITOS βρίσκονται δύο δημιουργικά μυαλά, η Ιωάννα Τεσέρπα και η Audrey Zucker, που ξέρουν πολύ καλά τι θα πει στυλ και φροντίζουν με τις δημιουργίες τους να κάνουν κάθε γυναίκα να νιώθει μοναδική.

Η έμπνευση για τη δημιουργία τους προέρχεται από ένα σύνολο πολιτιστικών παραδόσεων από όλο τον κόσμο.

Με μοναδικά σχέδια και πλούσια κεντήματα, η συλλογή συνδυάζει την καινοτομία και την ανώτερη ποιότητα με μία φιλοσοφία χειροποίητης μοναδικότητας.

Η σημασία του brand ΜΙTOS κρύβεται πίσω από τον μύθο που το αγκαλιάζει. Εκπληκτικές ραφές και πολύχρωμα νήματα, παντρεύονται σε ένα απρόβλεπτο αποτέλεσμα, εμπνεόνται και θυμίζουν τον αιώνιο μύθο της Αριάδνης και του Λαβύρινθου, του Θησέα και του Μινώταυρου, δημιουργώντας την όμορφη απορία του πώς ένα κομμάτι νήμα σώζει μια βαθιά αγάπη και ξετυλίγει μια από τις ισχυρότερες ιστορίες που έχουν ποτέ ειπωθεί στην ελληνική μυθολογία.

Αυτή είναι η δυναμη της κλωστής…

Όλα ξεκινούν από μία βελονιά και μετέπειτα αυτή γίνεται χιλιάδες ώστε να δημιουργήσουν όλες μαζί μοτίβα μοναδικά και σχέδια που γίνονται ένα με το κορμί κάθε γυναίκας και δίνουν ουσία στα καλοκαίρια της.

Τα MITOS δημιουργήθηκαν με πολύ έμπνευση, όρεξη, αγάπη και μεράκι και γρήγορα έγιναν τα αγαπημένα των celebrities,  όπως η Naomi Campbell και η Chiara Ferragni που τα επιλέγουν συχνά, αλλά και των γυναικών που ζουν στη διπλανή πόρτα.

Info: MITOS / fb page / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top