skip to Main Content

Οι χειροποίητες δημιουργίες Malvez της Μαλβίνας Σαραντίτη για το σπίτι και τη γυναίκα – Εκλεπτυσμός, δεξιοτεχνία, «μαεστρία» (ΦΩΤΟ)

Η MALVEZ είναι μια εταιρεία πολυτελών αξεσουάρ που διαθέτει μια συλλογή εκπληκτικών χειροποίητων κομματιών με απροσδόκητες λεπτομέρειες, διαχρονικές γραμμές και σύγχρονη ενέργεια που προσθέτουν εκλεπτυσμένο στυλ σε κάθε εμφάνιση.

Εμπνευσμένα από το κίνημα της Art Deco και τη ζωντάνια της εξπρεσιονιστικής τέχνης, οι συλλογές της MALVEZ κατασκευάζονται στην Ελλάδα με κορυφαία δεξιοτεχνία και υλικά που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητα τους.

Πίσω από τις δημιουργίες MALVEZ βρίσκεται η Μαλβίνα Σαραντίτη, που είναι ιδρύτρια και διευθύντρια σχεδιασμού.

Η Μαλβίνα χαρακτηρίζεται για τους τολμηρούς πειραματισμούς με τα χρώματα και τις υφές και πολλές από τις δημιουργίες της έχουν παρουσιαστεί σε διεθνείς εκδόσεις. Η Μαλβίνα ήθελε να μεταδώσει την οπτική της για την όμορφη και κομψή διαβίωση στα δικά της διακοσμητικά σχέδια και αξεσουάρ μόδας.

Με μία πολυετή και επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της διαφήμισης, η Μαλβίνα γρήγορα κατάλαβε πως η πραγματική της κλίση βρισκόταν στην εσωτερική διακόσμηση χώρων.

Η εταιρεία MALVEZ γεννήθηκε από την ανάγκη δημιουργίας αντικειμένων υψηλής αισθητικής, που προσθέτουν ένα ξεχωριστό στυλ στο σπίτι, που απέχει από το συμβατικό. Περιορισμένα κομμάτια, εμπνευσμένα από μοναδικά υλικά και μοναδικά ευρήματα, δημιουργούνται για να είναι απολύτως χρηστικά, αλλά και για να τραβούν τα βλέμματα.

Η συλλογή της Μαλβίνας, μια γιορτή από διαχρονικές γραμμές, απροσδόκητες λεπτομέρειες και σύγχρονης ενέργειας αναδεικνύει την προσωπική της αισθητική. Η ομορφιά, όπως εκφράζεται στις καλές και διακοσμητικές τέχνες, τη μόδα, το φιλμ, τη φωτογραφία και το σχεδιασμό των προϊόντων, αποτελεί πηγή έμπνευσης, αν και η Art Deco, η ζωντάνια της εξπρεσιονιστικής τέχνης και της φουτουριστικής όπερας, παραμένει ερωτική σχέση μιας ζωής.

Η Μαλβίνα γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στο Λονδίνο και το Παρίσι και είναι πολίτης του κόσμου. Τώρα ταξιδεύει ανά τον κόσμο, αναζητώντας τα επόμενα σχέδια για τις δημιουργίες MALVEZ.

Η σχεδιάστρια των MALVEZ, δημιουργεί μια σειρά μοναδικών χειροποίητων αντικειμένων για τη διακόσμηση του σπιτιού και το art de la table. Οι συλλογές της συνδυάζουν υλικά, όπως το μάρμαρο, το μέταλλο, τους ημιπολύτιμους λίθους, το plexi glass και τον καθρέφτη.

Η συλλογή napkin rings της MALVEZ συνδυάζει το ξεχωριστό design με τη σύγχρονη πολυτέλεια, αποτελώντας μια νέα πρόταση στο art de la table.

Σε τόνους του χρυσού και του μαύρου παίζουν οι μοναδικές clutch bags Malvez και υποσχόνται εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις.

Σικ και λιτά και τα μικρά τσαντάκια Malvez, που διακρινονται για την ιδιαίτερη αισθητική και τον μινιμαλισμό τους.

Ανακαλύψτε όλη την συλλογή MALVEZ εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top