skip to Main Content

Made in Greece η Πριγκιπώ: Η Κέλλυ & η Καλομοίρα παίζουν με δαντέλες, χρυσό & πέτρες για ρομαντικά & παιχνιδιάρικα κοσμήματα

Όλοι στη ζωή μας έχουμε ανάγκη από λίγο ρομαντισμό, λίγο παραμύθι κι όνειρα και όλο αυτό το σκηνικό θέλουμε να έχει προεκτάσεις στην καθημερινότητά μας, ακόμη και στα ρούχα μας και στα κοσμήματα που φοράμε. Η Πριγκιπώ είναι το ελληνικό brand που θα σε ταξιδέψει σε έναν μαγικό κόσμο με κοσμήματα τόσο ρομαντικά και αυθεντικά όσο και οι δημιουργοί τους.

Η Κέλλυ και η Καλομοίρα, η ρομαντική και η οργανωτική της ομάδας αντίστοιχα δημιουργούν χειροποίητα κοσμήματα γεμάτα αγάπη και πρωτοτυπία για όλες εμάς. Απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες, μικρότερες, αλλά και μεγαλύτερες που θέλουν να νιώθουν σύγχρονες πριγκίπισσες. 

Αυτό άλλωστε προδίδει και το όνομα του brand «Πριγκιπώ», που εμπνέει ρομαντισμό και βγάζει κάτι λυρικό, κάτι παραμυθένιο και αθώο, κάτι που μας αφήνει την αίσθηση του ανέφικτου και του ονειρικού.

Η ιδέα και η ιστορία της γέννησης των κοσμημάτων «Πριγκιπώ»

Η ιδέα για την «Πριγκιπώ» δημιουργήθηκε μία φθινοπωρινή μέρα του 2004. Τότε που ξεκίνησαν να παρακολουθούν εργαστήρια χειροποίητου κοσμήματος, βασιζόμενες στην κοινή τους αγάπη γι΄αυτό το τόσο ξεχωριστό αντικείμενο. Από αυτή την αγνή αγάπη γεννήθηκε το Πριγκιπώ, που εξελίχθηκε πολύ μέσα στο πέρασμα του χρόνου μαζί με τον ενθουσιασμό της Κέλλυς και της Καλομοίρας για τα χειροποίητα κοσμήματα που βγαίνουν καθημερινά από το εργαστήριο τους.

Το εργαστήριό τους βρίσκεται σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, στην οδό Κολοκοτρώνη, στον τρίτο όροφο. Αυτό είναι το «βασίλειο» της δημιουργίας τους, εκεί που γεννιούνται σχέδια, διαφορετικά υλικά ενώνονται μεταξύ τους και μετατρέπονται σε μικρά έργα τέχνης.

Βασική φιλοσοφία πίσω από την «Πριγκιπώ» είναι να δημιουργούν κοσμήματα για όλες τις γυναίκες, κοσμήματα που θα ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία και των ίδιων των δημιουργών, θα τα φοράνε και οι ίδιες και να μη μπορούν να τα αποχωριστούν.

Τα κοσμήματα «Πριγκιπώ» ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. Είναι κομψά και συνάμα ρομαντικά. Είναι παιχνιδιάρικα και μίνιμαλ μαζί. Αλλά στην απλότητα και στις λιτές γραμμές κρύβεται και η γοητεία τους.

Βραχιόλια, δαχτυλίδια, κολιέ, σκουλαρίκια, ό,τι αναζητάτε για κάθε περίσταση, για την καθημερινότητα ή για πιο ιδιαίτερες στιγμές θα το βρείτε στην Πριγκιπώ. Σε ασημί, χρυσό ή ροζ χρυσό, διακοσμημένα με πέτρες και ημιπολύτιμους λίθους, κάθε κομμάτι έχει να παρουσιάσει την ιδιαιτερότητά του και να μας καταπλήξει.

Κι επειδή σας είπαμε ότι τα κοσμήματα Πριγκιπώ αποπνέουν μία αίσθηση πριγκιπική και θέλουν να κάνουν όλες τις τις γυναίκες να αισθάνονται πριγκίπισσες, η εταιρεία φροντίζει να προσφέρει επιλογές και για πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μας. Η ξεχωριστή συλλογή «L» είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας, τον γάμο.

Αγαπημένη μας συλλογή και η «Μademoiselle» μας θυμίζει τις μικρές κυρίες, μία αισθητική γαλλικής εξοχής. Το διακριτικό αλλά και χαρακτηριστικό σχέδιο της δαντέλας κυριαρχεί, ενώ και τα τρία χρώματα του χρυσού εμπνέουν ρομαντισμό.

Oι υπόλοιπες συλλογές είναι: Classics, Insight, Beloved, Bloom, Chameleon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε να δείτε τα κοσμήματα της κάθε συλλογής  δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το site της Πριγκιπώ www.prigipo.com ή το κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Κολοκοτρώνη 34, 105 62, Αθήνα
Tηλ. +30 213 025 3687 E: info@prigipo.com
Ωράριο λειτουργίας:
ΔΕ – ΤΕ – ΣΑ 10:00-16:00
ΤΡ – ΠΕ – ΠΑ 10:00-20:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top