skip to Main Content

«Kallithea Springs» bar-restaurant: Εμπειρία χαλάρωσης, φαγητού και ποτού στις διάσημες Πηγές Καλλιθέας (φωτό)

«Kallithea Springs» bar-restaurant

Σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Ρόδου –αν όχι ολόκληρης της Ελλάδας– στις Πηγές της Καλλιθέας, λειτουργεί ένας επίγειος παράδεισος! Μια εμπειρία φαγητού, ποτού και χαλάρωσης, εκεί που σκάει το κύμα! Tο «Kallithea Springs» barrestaurant αποτελεί μέρος του υπέροχου παραθαλάσσιου μνημείου, ενός μοναδικού συνδυασμού φύσης, αρχιτεκτονικής και ιστορίας. «Τα τελευταία δύο χρόνια έγινε η σωστή μελέτη ώστε να αναδείξουμε το ιστορικό αυτό μέρος.

Οι Πηγές της Καλλιθέας είναι ένα αξιοθαύμαστο και αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αρχιτεκτονικής, το οποίο έχει ενσωματωθεί στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής» αναφέρει ο Στέλιος Καρακασίδης, διευθυντής του χώρου και προσθέτει: «Το “Kallithea Springs” είναι ένα all-day restaurant με πολύ ωραίες μουσικές, μπροστά σε μια παραλία με κρυστάλλινα νερά, όπου οι λουόμενοι μπορούν να απολαύσουν το κοκτέιλ τους και να γευτούν πιάτα με απαράμιλλη γεύση».

Kallithea Springs

Πράγματι, το «Kallithea Springs», πάντα με σεβασμό στο τοπίο, διαθέτει φινέτσα στο περιβάλλον και εξαιρετικό φαγητό, που από μόνο του αποτελεί ένα καλό λόγο για να επισκεφτεί κανείς αυτό το σημείο της Ρόδου.

«Το rib eye, τα μοσχαρίσια φιλετάκια, η extra large χοιρινή μπριζόλα, τα θαλασσινά μας, τα εξαιρετικά ριζότο μας και η πίτσα μας είναι στα top του μενού μας» αναφέρει ο κ. Καρακασίδης.

Για τον Δημήτρη Μωυσιάδη, τον σεφ του εστιατορίου, το να υποδείξει το καλύτερο πιάτο αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση, καθώς οι γαστρονομικές του προτάσεις ενθουσιάζουν και τον πλέον απαίδευτο ουρανίσκο.

«Η ταλιατέλα με μοσχάρι και ραγού μανιταριών, το κριθαρότο με παλαιωμένη γραβιέρα, τα λιγκουίνι με γαρίδες και σάλτσα αμερικέν μπισκ είναι ανάμεσα στα καλύτερά μας πιάτα» αναφέρει ο σεφ, ο οποίος τονίζει ότι στόχος τους είναι να αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα. «Έχουμε εξαιρετικά ψαγμένες κοπές κρέατος και πάντα στόχος μας να στηρίζουμε του παραγωγούς του νησιού».

Περάστε τις μέρες και τις νύχτες σας στην εξωτική παραλία και βουτήξτε στα σμαραγδένια νερά της θάλασσας. Χαλαρώστε πίνοντας ένα κοκτέιλ και απολαύστε τις υπέροχες γεύσεις του «Kallithea Springs»!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top