skip to Main Content

Αυτά είναι τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο: Μιλάμε για την απόλυτη χλιδή – Ένα Ελληνικό ανάμεσά τους (φωτό)

Η πρώτη έκδοση των The World’s 50 Best Hotels αποκαλύφθηκε σε μια ζωντανή τελετή απονομής βραβείων στο Guildhall του Λονδίνου στις 19 Σεπτεμβρίου.

Συγκεντρώνοντας την παγκόσμια ξενοδοχειακή κοινότητα για πρώτη φορά, η ολοκαίνουργια λίστα γιορτάζει τα καλύτερα καταλύματα και ταξιδιωτικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο.

Με ξενοδοχεία από 35 προορισμούς σε έξι ηπείρους, εξερευνήστε την κατάταξη για να μάθετε ποια κορυφαία καταλύματα παγκοσμίως έχουν βραβευτεί για την εξαιρετική φιλοξενία τους, συμπεριλαμβανομένoυ και του καλύτερου ξενοδοχείου στον κόσμο.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και ένα ελληνικό και βρίσκεται στην 35η θέση. Μιλάμε για το  Four Seasons Astir Palace με τη λίστα να σημειώνει: «Πλαισιωμένο από μυρωδάτα πεύκα, το Astir Palace πρωτοζωντάνεψε τη δεκαετία του 1960, καθώς η περιοχή μετατράπηκε σε παραθαλάσσιο θέρετρο και έκτοτε παραμένει ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της. Καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του, έχει προσελκύσει ένα πλήθος διασημοτήτων, από τους Έλληνες βασιλείς έως τους glitterati του Χόλιγουντ και τους εκλεκτούς jetsetters, που όλοι αναζητούν την ιστορική και ακλόνητη φιλοξενία του».

fourseasons

Δείτε εδώ όλη την λίστα με τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο

Πρώτο στην λίστα βρίσκεται το Passalacqua

Βρίσκεται στην Ιταλία και μέσα σε εντυπωσιακούς κήπους. Έχει 24 δωμάτια σε μια βίλα του 18ου αιώνα. Το Passalacqua είναι μια βιτρίνα της καλύτερης ιταλικής δεξιοτεχνίας σε μια πολυτελή μπαρόκ κομψότητα.

passalacqua.it

Γλυπτά οροφής, πρωτότυπες τοιχογραφίες, πολυέλαιοι Murano και τέλεια περιποιημένοι κήποι: όλα συνδυάζονται σε ένα υπέροχο καταφύγιο.

Το ξενοδοχείο είναι δημιούργημα της οικογένειας De Santis, της οποίας η ιστορία στη φιλοξενία είναι εμφανής σε όλη τη λειτουργία του Passalacqua. Κάθε στοιχείο του ξενοδοχείου, από τον αξιέπαινο σχεδιασμό του έως το τρομερό προσωπικό και την εκπληκτική τοποθεσία του, λειτουργεί σε απόλυτη συμβίωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top