skip to Main Content

Μίλτος Καμπουρίδης: Ο πρώτος ύπνος σε δωμάτιο στο νέο ξενοδοχείο του, One&Only Kea Island – Η Τζια αποκτά το διαμάντι της (φωτό)

One&Only Kea Island

Εγκαινίασε το ξενοδοχείο του ο Μίλτος Καμπουρίδης.

Μέσα από μία φωτογραφία που μοιράστηκε με τους 24,3 χιλιάδες ακολούθους του ο επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι κοιμήθηκε πρώτη φορά σε ένα από τα δωμάτια του One&Only Kea Island.

“Σήμερα ξύπνησα για πρώτη φορά σε δωμάτιο @ookeaisland. Τι συναίσθημα!”, σημειώσε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Διαβάστε ακόμη: Μαρίνα Βερνίκου, Μίλτος Καμπουρίδης & τα τρία τους παιδιά: Στην 137η χώρα που έχουν πάει – εκπληκτικές φωτό και βίντεο

 

Βλέπουμε τον 51χρονο να στέκεται στην άκρη της πισίνας φορώντας το μαγιό του και τα γυαλιά ηλίου του αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miltos Kambourides (@miltoskamb)

Ανυπομονεί κι εκείνος όπως κι εμείς να δούμε το νέο αυτό διαμάντι στο νησί της Κέας.

One&Only Kea Island

Το 2024 θα ανοίξει τις πόρτες του στους επισκέπτες το νέο 5άστερο ξενοδοχείο με κατοικίες One&Only Kea Island στην Τζιά.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μίλτος Καμπουρίδης θεμελιώνει στην Τζιά, το πρώτο ξενοδοχείο One & Only της διάσημης αλυσίδας

Σύμφωνα με πληροφορίες του bizness.gr, η Kerzner International αποφάσισε την αναβολή του opening των δύο πρώτων της resorts στην Ελλάδα, τόσο στην Κέα όσο και στα Αστέρια της Γλυφάδας.

Για το νέο πολυτελές resort στην Τζιά, το άνοιγμα θα λάβει χώρα την επόμενη τουριστική σεζόν και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2024, ενώ για τον Οκτώβριο 2023 μετατέθηκε το opening και για το One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα.

Με τιμές από τα 1.750 ευρώ ανά διανυκτέρευση για τη βίλα των 75 τ.μ. με ιδιωτική πισίνα γίνονται από τώρα οι κρατήσεις για τον Απρίλιο του 2024, ενώ αν η βίλα έχει θέα θάλασσα, η τιμή ανεβαίνει πάνω από τα 2.000 ευρώ.

Η Kerzner International, μητρική της υπερπολυτελούς αλυσίδας One & Οnly, αποφάσισε να αναβάλει την έναρξη λειτουργίας του πολυαναμενόμενου resort το οποίο προβλεπόταν να ανοίξει από τον Αυγούστο (soft opening) και ήδη μάλιστα είχαν ανοίξει και οι κρατήσεις.

Όσον αφορά το νέο One&Only Kea Island, με 75 βίλες και ιδιωτικές κατοικίες σε έκταση 650 στρεμμάτων, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing για το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σκανδιναβία και την Ολλανδία, Graig Jeffs, δήλωσε ότι ο λόγος της αναβολής αφορά την επιθυμία της εταιρείας όλες οι παράμετροι στα νέα resorts να πληρούν τα υψηλότερα δυνατά standards, με στόχο να ολοκληρωθούν οι κατασκευαστικές εργασίες σύμφωνα με τα επιθυμητά, παγκοσμίου επιπέδου κριτήρια, που υποδεικνύει η δέσμευση της εταιρείας στην υπερ-πολυτελή φιλοξενία.

instagram @ookeaisland

Σχετικά με την πρόοδο των έργων στην Κέα, τόσο το resort όσο και οι ιδιωτικές κατοικίες προχωρούν σύμφωνα με τα πλάνα.

H μεγάλη τουριστική επένδυση ξεκίνησε όταν το 2017 υπέγραψαν τη σχετική συμφωνία οι Dolphin Capital Investors και Kerzner International Holdings Ltd.

Η τοποθεσία αναπτύσσεται το έργο βρίσκεται δυτικά στην Κέα, στην παραθαλάσσια περιοχή Βρόσκοπος και εκτείνεται σε 650 στρέμματα, καταλαμβάνοντας δυο αμφιθεατρικές πλαγιές με θέα στη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμη: Κουμπάροι Βερνίκου – Καμπουρίδης- Τανιμανίδης- Μπόμπα: Οι εκπληκτικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Ασία

Στη μία πλευρά θα αναπτυχθεί ο κύριος όγκος του ξενοδοχείου, ενώ από την άλλη θα κατασκευαστούν 75 υπερπολυτελείς Resort Villas και ένας περιορισμένος αριθμός One&Only Private Homes, διαθέσιμα προς πώληση.

Προσβάσιμο με ιδιωτικό σκάφος ή με ελικόπτερο, το ξενοδοχείο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία θέρετρα της Μεσογείου και θα διαθέτει ένα SPA, τρία εστιατόρια, δύο μπαρ, ένα Beach Club, πλήρες κέντρο δραστηριοτήτων και καταδυτικό κέντρο.

Το συνολικό κόστος επένδυσης υπολογίζεται να ανέλθει σε €150 εκατ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top