skip to Main Content

Οι top δημοσιογράφοι γαστρονομίας Πάνος Δεληγιάννης & Ευφροσύνη Φέτση, επισκέφτηκαν το νέο εστιατόριο Ricks στην Κηφισιά – Όσα μας προτείνουν (φωτό & βίντεο)

Ricks
instagram/ blondconfusion
instagram/ blondconfusion

Το παλιό Drakoulis Dry & Raw μπορεί να ήταν ήδη εντυπωσιακός χώρος, όμως σήμερα είναι ακόμα εντυπωσιακότερος με αισθησιακά vibes

To νέο εστιατόριο Ricks στην Κηφισιά σε μεταφέρει στη Νέα Υόρκη μόλις ανοίγεις την πόρτα. 

Το βαθύ κόκκινο χρώμα παντού, η ζεστή ατμόσφαιρα του ξύλου, οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες στον τοίχο, οι δερμάτινοι καναπέδες, οι κλασικές αμερικάνικες καρέκλες, ένα εντυπωσιακό μπαρ και ένα μικρό πιάνο δημιουργούν ένα εστιατόριο με μαγευτική ατμόσφαιρα. 

Οι σερβιτόροι με τις κομψές ενδυμασίες τους, η μουσική και ο κατάλογος θυμίζουν τα εστιατόρια της Νέας Υόρκης και παράλληλα δίνουν και μια γαλλική πινελιά. 

Η υπογραφή του COO του ομίλου, Νεκτάριου Ντάλλα, είναι εμφανής σε όλα τα στοιχεία, αφού το Rick’s είναι το πρώτο εστιατόριο που ανοίγει μετά τη συνεργασία του με τον Δήμο Στασινόπουλο.

Διαβάστε ακόμα: Πήγαμε στην Casta Diva, το νέο bar restaurant στο Κολωνάκι – Μια βραδιά με αέρα Συριανό, γεύσεις Αιγαίου & avant garde κοκτέιλς – Η οδός Μηλιώνη αναβιώνει

Το γαστρονομικό concept εδώ υλοποιείται από τον executive chef του ομίλου, Δημήτρη Σταμούδη  και με τον αδελφό του Θανάση, να είναι υπεύθυνος για τα γλυκά.

Το μενού προσφέρει μια ευρεία ποικιλία πιάτων, από γαρίδες κοκτέιλ και crab cakes μέχρι στρείδια Rockefeller και Caesar salad.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FNL (@the_fnl_guide)

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εξαιρετικές μπριζόλες, καθώς και τα υπέροχα επιδόρπια.

Διαβάστε ακόμα: Wild Poppies: Το νέο restaurant bar με vibes που συχνάζει ο Κασσελάκης – Τα chic ιταλιάνικα Lolitas & Gorlomi με τα «πονηρά υπόγεια» για χορό- Η Αθήνα σέξι !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top