skip to Main Content

Καταπληκτικό το νέο βίντεο του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη: Αυτή είναι η αυθεντική Κρήτη των τεσσάρων εποχών!

Κρήτη

Αναμφίβολα η Κρήτη είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας. Αν και, όταν ακούμε Κρήτη, σκεφτόμαστε αμέσως καλοκαίρι, το πανέμορφο νησί του Αιγαίου έχει να προσφέρει θαυμάσιες στιγμές όλον τον χρόνο!

Το φθινόπωρο μπορεί κανείς να δει από κοντά τον τρύγο και τα καζανέματα, ενώ τον χειμώνα να κάνει ορειβατικό σκι και να γιορτάσει το Αποκριάτικο Καρναβάλι για μια αξέχαστη εμπειρία.

Τι να πει κανείς, επίσης, για την κατανυκτική ατμόσφαιρα του Πάσχα και τα πανέμορφα ανθισμένα τοποία την άνοιξη! Και φυσικά το καλοκαίρι ο επισκέπτης μπορεί να κάνει βουτιές στα καταγάλανα νερά και να απολαύσει στιγμές ξεγνοιασιάς στις εκπληκτικές παραλίες του νησιού.

Γενικότερα, η Κρήτη είναι ιδανική για τουρισμό καθόλη τη διάρκεια του έτους.

«Οι άνθρωποι της Κρήτης γνωρίζουν καλά την ταυτότητα του νησιού μας. Την αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν  όλα αυτά που την κάνουν ιδιαίτερη. Κάθε τι που την κάνει αγαπητή, αισιόδοξη, εξωστρεφή, και τελικά ισχυρή. Σε αυτήν την προσπάθεια εντάσσεται και η αξιέπαινη δουλειά του καταξιωμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και των συνεργατών του, οι οποίοι μέσα από το νέο video της Περιφέρειας Κρήτης «Crete, Sense The Authentic – Season’s Best», παρουσιάζουν στον κόσμο, τις ομορφιές του τόπου μας, στη διάρκεια και των τεσσάρων εποχών της Κρήτης», αναφέρει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, με αφορμή ένα απίθανο βίντεο του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη.

https://youtu.be/9F0rYHL9cxU?si=uDdkPqj27rUyjj-t

«Ένα βίντεο που καλεί ντόπιους και ξένους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά το νησί μας. Να γνωρίσουν, πρόσωπο με πρόσωπο, ανθρώπους που διατηρούν πηγαία την έκφραση του κρητικού φιλότιμου, αδιαπραγμάτευτη έννοια της περηφάνιας, της λεβεντιάς, της Κρητικής φιλοξενίας. Κάθε εποχή, κάθε ημέρα και κάθε ώρα, η Κρήτη προσφέρει μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες της. Στιγμές που χαράσσονται βαθιά στη μνήμη των ανθρώπων που γνωρίζουν από κοντά τα «μυστικά» του νησιού μας», τονίζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

Οι Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης, Παραγωγή: Indigo View, Μουσική: Πρωτότυπο Remix από Μουσική του Πάρη Περυσινάκη (Μουσική της Κρήτης, ΑΜΑ 157, Sistron 2005).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top