skip to Main Content

World Luxury Hotel Awards 2017: Δύο μεγάλα βραβεία για το πολυτελές “Anemos Luxury Grand Resort’ στα διεθνή “Όσκαρ του τουρισμού” (ΦΩΤΟ)

To Anemos Luxury Grand Resort απέσπασε 2 βραβεία στα World Luxury Hotel Awards 2017. Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκε σαν το καλύτερο «Luxury Beach Hotel 2017» στην Ευρώπη και το καλύτερο «Luxury Honeymoon Hotel 2017» στην Ευρώπη.

Η βράβευση έγινε στις 2 Δεκεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Kulm Hotel στο St Moritz της Ελβετίας. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος πολυτελή ξενοδοχεία από 80 χώρες παγκοσμίως.

Τα βραβεία World Luxury Hotel Awards που αποκαλούνται και OSCAR του τουρισμού βραβεύουν τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο με ψηφοφορία από τους ταξιδιώτες. Φέτος έλαβαν μέρος 300.000 ψηφοφόροι από όλο τον κόσμο.

Με την βράβευση αυτή το Anemos Luxury Grand Resort ευχαριστεί θερμά όλους τους επισκέπτες που τίμησαν με την ψήφο τους το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο

Το Anemos Luxury Grand Resort είναι ένα μοναδικό πολυτελές θέρετρο και Spa στην μαγευτική τοποθεσία της Γεωργιούπολης Χανίων στο νησί της Κρήτης. Το θέρετρο άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το 2016 και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του προσφέρουν στιγμές απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης. Επιπρόσθετα, το ξενοδοχείο διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία πολυτελών δωματίων που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Δωμάτια και σουίτες

Απολαύστε τις διακοπές σας στο Anemos Luxury Grand Resort και ζήστε την εμπειρία της Ελληνικής φιλοξενίας. Το θέρετρο συνδυάζει την ελληνική με την τοπική Κρητική αρχιτεκτονική με πολυτελείς, σύγχρονες εγκαταστάσεις και ανέσεις. Τα πολυτελή και άνετα και καλαίσθητα, δωμάτια του ξενοδοχείου, καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και όλα τα γούστα. Διαθέτει 5 τύπους δωματίων.

DELUXE ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Δίκλινα δωμάτια είναι τα Στάνταρ δωμάτια του ξενοδοχείου, χτισμένα στο λόφο δίπλα στο Κρητικό Πέλαγος και στη βάση του βουνού Λευκά Όρη. Το μέγεθός τους είναι περίπου 30 τ.μ. και διαθέτουν ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με ένα υπέρδιπλο κρεβάτι ή δύο μονά κρεβάτια, ένα μπάνιο και μια βεράντα ή μπαλκόνι. Συνολικά, το Anemos Luxury Grand Resort προσφέρει Δίκλινα δωμάτια, με ή χωρίς πισίνα (κοινόχρηστες ή ιδιωτικές), με θέα το Κρητικό Πέλαγος ή τα βουνά.

DELUXE ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Τα Deluxe οικογενειακά δωμάτια έχουν μέγεθος τους ξεκινά από περίπου 65 τ.μ. Σε αυτόν τον τύπο δωματίου μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 2 παιδιά δωρεάν. Στο εσωτερικό τους τα οικογενειακά δωμάτια διαθέτουν έναν ευρύχωρο χώρο με ένα υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι και ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια όπου μπορούν να φιλοξενήσουν δύο ακόμη άτομα, και έχουν ιδιωτική βεράντα. Αυτά τα δωμάτια έχουν 2 μπάνια. Συνολικά, το Anemos Luxury Grand Resort προσφέρει τα Deluxe οικογενειακά δωμάτια επίσης με ιδιωτικές ή κοινής χρήσης πισίνες.

GRAND ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΟΥΙΤΑ

Συνδυάζοντας την πολυτέλεια και τον άφθονο χώρο, η Grand Οικογενειακή Σουίτα μπορεί να φιλοξενήσει έως και επτά άτομα με απόλυτη άνεση. Αποτελείται από δυο ορόφους όπου ο πάνω όροφος είναι η είσοδος και διαθέτει κήπο και βεράντα. Ο κάτω όροφος είναι ημιυπόγειος και διαθέτει σαλόνι και κομψά υπνοδωμάτια τα οποία παρέχουν ιδιωτικότητα και στυλ.

DELUXE ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ

Οι μεζονέτες του ξενοδοχείου, είναι ένας ειδικός τύπος δωματίου κατάλληλος για μεγαλύτερες οικογένειες ή και νεόνυμφους. Το μέγεθος τους είναι περίπου 65 τ.μ. και αποτελούνται από ένα σύνολο δωματίων, συνήθως σε δύο ορόφους με κοινή είσοδο, ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι, ένα μικρό καναπέ και δύο μονά κρεβάτια στον επάνω όροφο, μπάνιο με μπανιέρα και βεράντα. Υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός δωματίων με τζακούζι στον επάνω όροφο και δύο καναπέδες-κρεβάτια. Οι μεζονέτες προσφέρουν εκπληκτική θέα στο Κρητικό Πέλαγος.

DELUXE ΣΟΥΙΤΕΣ

Το μέγεθος τους ξεκινά από περίπου 65 τ.μ. Το εσωτερικό της σουίτας διαθέτει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι, καθιστικό με δύο καναπέδες-κρεβάτια και ιδιωτική βεράντα. Συνολικά, το Anemos Luxury Resort Grand προσφέρει σουίτες με ή χωρίς πισίνα, έχοντας θέα το Κρητικό Πέλαγος ή τα βουνά. Επίσης, προσφέρονται deluxe σουίτες με ενιαίο χώρο.

Εστιατόρια και μπαρ

Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά τέσσερα εστιατόρια που με την υπογραφή του σεφ Νίκου Καμίτσου ικανοποιούν τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών της γεύσης.

ΜΕΛΤΕΜΙ  Κεντρικό Εστιατόριο με Μπουφέ

Οι Σεφ προετοιμάζουν καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία από πιάτα που ικανοποιούν όλα τα γούστα ενώ προσφέρουν οργανικά καθώς και υγιεινά, ελαφριά χορτοφαγικά γεύματα και πιάτα χωρίς γλουτένη δωρεάν (κατόπιν αιτήματος).

ΛΕΒΑΝΤΕΣ – Κρητικό Γκουρμέ Εστιατόριο Διατροφή (βασισμένο στην Κρητική Διατροφή)

Δημιουργική κρητική κουζίνα που υπόσχεται να σας παρουσιάσει την γεύση της Κρητικής διατροφής μέσα από τις γαστρονομικές δημιουργίες του σεφ μας.

Δεν υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος να δειπνήσετε με τους φίλους ή τους αγαπημένους τους από το να απολαύσετε νόστιμα πιάτα δημιουργημένα με φρέσκα συστατικά υψηλής ποιότητας τα οποία προέρχονται από την Κρητική γη.

Οι επισκέπτες μπορούν να εμπλουτίσουν την εμπειρία τους με τις επιλογές των τοπικών – Ελληνικής ή διεθνούς προσέλευσης κρασιών, τα οποία προτείνονται προσεκτικά σύμφωνα με το μενού.

ΟΣΤΡΙΑ -Γκουρμέ Εστιατόριο με Μεσογειακή Θαλασσινά

Το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε γκουρμέ εδέσματα με ψάρια. Η τέλεια ισορροπία της απλότητας και της φινέτσας σε ένα εστιατόριο με εξαιρετική θέα στην πισίνα.

Η τραπεζαρία με χαμηλό φωτισμό καλωσορίζει τους επισκέπτες να πιούν, να δειπνήσουν και να χαλαρώσουν. Τα άνετο καθιστικό στην τραπεζαρία με την αέρινη υπαίθρια βεράντα περιμένει για να φιλοξενήσει όλους τους επισκέπτες. Στο μενού θα βρείτε μια ποικιλία από μεζέδες, σολομός, γαρίδες, καραβίδες, μύδια, στρείδια ή ακόμα και φρέσκο ψάρι της ημέρας, που φθάνουν από ντόπιους ψαράδες.

ΣΙΡΟΚΟ – Σνακ & Κοκτέιλ Μπαρ Στην Παραλία

Είναι ιδανικό για να απολαύσετε όχι μόνο μια σειρά από πιάτα, φρέσκες σαλάτες, ζυμαρικά, σάντουιτς, μπέργκερ, τυλιχτά ή φρουτοσαλάτες, αλλά και φρέσκους χυμούς και δροσιστικά κοκτέιλ σε ένα οικείο περιβάλλον ή στην ξαπλώστρα σας.

Το Anemos Luxury Grand Resort διαθέτει τέσσερα μπαρ όπου μπορείτε να περάσετε  χαλαρές στιγμές με την παρέα σας απολαμβάνοντας από αναζωογονητικά και ενεργειακά ποτά μέχρι υπέροχα κοκτέιλ και υψηλής ποιότητας σαμπάνιες.

Τα μπαρ “Αίολος” , “Ζέφυρος”, “Σιρόκο” και “Νότος”, καλύπτουν όλες τις ανάγκες διασκέδασης και χαλάρωσης, για ποτό μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου σε ένα υπέροχα διακοσμημένο περιβάλλον , ή δίπλα στο κύμα.

Ρομαντικά δείπνα μόνο για δύο

Στο Anemos Luxury Grand Resort  μπορείτε να ζήσετε ρομαντικές στιγμές μόνο για δύο απολαμβάνοντας ιδιωτικά δείπνα στο φως των κεριών, Special BBQ πριβέ και υπηρεσίες δωματίου.

Spa

Η γοητεία του Anemos Luxury Grand Resort μπορεί να σας μεταφέρει στο μαγικό κόσμο της ευεξίας. Σε συνδυασμό με το υγρό στοιχείο που επικρατεί στην περιοχή, το κέντρο ευεξίας και SPA «ΑΎΡΑ» το θέρετρο αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό ευεξίας και πολυτελών διακοπών στα Χανιά.

Η Aegeo Spas παρουσιάζει το «ΑΎΡΑ» Spa & Wellness Center του Anemos Luxury Grand Resort, ένα έξυπνο μείγμα της επιστήμης και της ανθρώπινης συνείδησης, με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα αποσπάσει την ομορφιά από τον πυρήνα της ύπαρξής σου.

Ένα εμπνευσμένο μενού υπηρεσιών το οποίο περιλαμβάνει κρητικά & Ελληνικά προϊόντα προετοιμάζεται προσεκτικά και επικεντρώνεται στη μοναδικότητα του κάθε επισκέπτη του ξενοδοχείου. Μια ομάδα έμπειρων spa θεραπευτών θα μετατρέψει κάθε θεραπεία σε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, διαλογισμού με μοναδικά καινοτόμες διεργασίες και αναζωογόνηση.

Info

Anemos Luxury Grand Resort

Καβρός Αποκορώνου- Γεωργιούπολη
73007 Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα

Tηλέφωνο: 28250 62550

E-mail: info@anemosresort.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top