skip to Main Content

NEW Hotel: Και επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι…Στις 14 Φεβρουαρίου να τον γιορτάσετε με ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι

NEW Hotel

Ο έρωτας και η τέχνη είναι ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια της ιστορίας, με τον έρωτα να αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης και την τέχνη όχι μόνο να αποτυπώνει άλλα και να δημιουργεί συναισθήματα…

Επίσης η αλήθεια είναι πως ο έρωτας πάντα περνάει από το στομάχι.

Στις 14 Φεβρουαρίου σας καλούμε στο NEW Hotel να γιορτάσετε μαζί μας τον έρωτα και τις “διαδρομές” του με ένα ξεχωριστό μενού που έχει δημιουργήσει ειδικά για αυτή τη βραδιά ο Executive Chef του ξενοδοχείου, Μπάμπης Κουντούρης.

Η γαστρονομία, αλλά και οι σχέσεις “απαιτούν” λεπτές ισορροπίες, δυνατές εκπλήξεις και εμπνευσμένους συνδυασμούς.

Γι’ αυτό στο Art Lounge, σε ένα χώρο όπου συνυπάρχουν η γαστρονομία και η τέχνη, σας καλούμε να δοκιμάσετε απροσδόκητες, αλλά αρμονικές γευστικές προτάσεις, όπως το ψητό καλαμάρι με ριζότο παντζαριού και πορτοκάλι, ή το μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ καρότου και λικέρ βιολέτας.

Κάντε αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αξέχαστη. Καλέστε το αγαπημένο σας πρόσωπο σε ένα ρομαντικό δείπνο στο Art Lounge όπου τον τόνο δίνουν η σύγχρονη τέχνη και το design, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα εκπληκτική θέα στο κέντρο της Αθήνας.

Κρατήσεις: +30 210 3273170, +30 6946 379500

Link: https://tinyurl.com/8pntx99r (Art Lounge Rooftop)

Διεύθυνση: NEW Hotel, Filellinon 16 & Navarchou Nikodimou 1 (entrance from Navarchou Nikodimou)

Περισσότερα για το NEW Hotel

Το NEW Hotel βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, ανάμεσα στην παραδοσιακή συνοικίας της Πλάκας και το σύγχρονο εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Μια γέφυρα ανάμεσα στην ιστορική και μοντέρνα πλευρά της πόλης.

Το design του ξενοδοχείου επιμελήθηκε το βραβευμένο δίδυμο σχεδιαστών από την Βραζιλία, Fernando και Humberto Campana σε συνεργασία με φοιτητές αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

Μαζί, δημιούργησαν μια ομάδα στη λογική εργαστηρίου μέσα στο ξενοδοχείο, παντρεύοντας την πρωτοπορία του σχεδιασμού με τα εγχώρια στοιχεία πολιτισμικής παράδοσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η αξιοποίηση αντικειμένων λαϊκής παράδοσης, άμεσα συνδεδεμένων με την Αθήνα, τα οποία αναδημιουργήθηκαν σε τρεις σύγχρονες, καλλιτεχνικές ιδέες, διακοσμώντας τα δωμάτια του ξενοδοχείου: Ιστορικές καρτ-ποστάλ της Αθήνας, χαρακτηριστικές γυάλινες κατασκευές για την προστασία από το «κακό μάτι» και φιγούρες από το θέατρο σκιών βασισμένες στον «Καραγκιόζη» απέδωσαν μια σύγχρονη έκφραση της λαογραφίας.

Η ομάδα επικεντρώθηκε επίσης στην χρήση και ανακύκλωση των εγκαταλελειμμένων επίπλων, φωτιστικών και υλικών από το παλιό Olympic Palace που βρισκόταν σε αυτήν την τοποθεσία, με στόχο την αναδημιουργία τους σε κάτι πιο μοντέρνο και τολμηρό.


Περισσότερα για τον Όμιλο YES! Hotels 

Ο Όμιλος ξενοδοχείων YES! αποτελείται από 4 ξενοδοχεία: Το NEW Hotel, το Semiramis Hotel, το Periscope Hotel και το NOŪS στη Σαντορίνη.

Η δημιουργία των Ξενοδοχείων YES! ήρθε ως αποτέλεσμα της έμπνευσης για τη δημιουργία μιας φρέσκιας, ενθουσιώδους και σαγηνευτικής εμπειρίας φιλοξενίας.

Παράλληλα, αποτέλεσε δέσμευση για μια νέα μορφή ένταξης της τέχνης μέσα στη φιλοξενία.

Το NEW Hotel στο Σύνταγμα ενσωματώνει με αρμονία τον συνδυασμό του παραδοσιακού και σύγχρονου στοιχείου της Αθηναϊκής γειτονιάς, σχεδιασμένο από τους βραζιλιάνους σχεδιαστές Campana Brothers σε συνεργασία με ομάδα φοιτητών αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

Το Semiramis Hotel, που αποτελεί και το πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου YES!, σχεδιάστηκε από τον φημισμένο Karim Rashid, παρουσιάζοντας ένα πρωτοποριακό design στην περιοχή της Κηφισιάς.

Το Periscope Hotel στο Κολωνάκι χαρακτηρίζεται από το urban design του με το στοιχείο της πόλης να πρωταγωνιστεί σε κάθε σημείο του.

Ο ρόλος της τέχνης στην εμπειρία των επισκεπτών των ξενοδοχείων της YES! εκφράζει τη διαχρονική αφοσίωση του Ομίλου στην υψηλή φιλοξενία, δίνοντας βάση στις τοπικές παραδόσεις και τον πολιτισμό μέσα από μια σύγχρονη οπτική.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Όμιλος YES! Hotels εμπνεύστηκε τη δημιουργία του NOŪS, ένα πολυτελές resort όπου πρωταγωνιστεί η σύγχρονη τέχνη, το αυθεντικό design και η απόλυτη ιδιωτικότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top