skip to Main Content

Πάσχα στην πόλη; – Ζήστε μια μοναδική γιορτινή εμπειρία στο Hilton Αθηνών

Αν φέτος το Πάσχα μείνετε στην πόλη, σας έχουμε καλά νέα: η Αθήνα αυτές τις μέρες είναι ήσυχη, πανέμορφη και γεμάτη επιλογές. Πρώτη επιλογή στη λίστα μας είναι το Hilton Αθηνών, όπου ο πρωτότυπος συνδυασμός των ελληνικών παραδοσιακών γεύσεων με το κοσμοπολίτικο στυλ θα δώσει έναν ξεχωριστό τόνο στις εορταστικές μέρες.

Η Μ. Παρασκευή είναι ημέρα νηστείας και το εστιατόριο Βυζαντινό θα σας περιμένει με νηστίσιμα εδέσματα και θαλασσινά. Το Μ. Σάββατο, το αναστάσιμο δείπνο έχει την απαραίτητη λαμπρότητα και περιλαμβάνει μαγειρίτσα και πλούσιο μπουφέ.

Την Κυριακή του Πάσχα, γιορτάστε με ψητό αρνί, κοκορέτσι, κόκκινα αβγά και παραδοσιακό μπουφέ με σαλάτες, ορεκτικά και κυρίως πιάτα, όπως παϊδάκια με δενδρολίβανο, κόκορα με μακαρόνια σκιουφιχτά και γαρδουμπάκια με κόκκινη σάλτσα.

Ο μπουφές γλυκών θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός με το συντριβάνι σοκολάτας και παραδοσιακά γλυκά ταψιού όπως γαλακτομπούρεκο, ραβανί, καρυδόπιτα, αλλά και προφιτερόλ, πάβλοβα και σου καραμέλας.

Η εορταστική ατμόσφαιρα «ενισχύεται» με ζωντανή ελληνική μουσική. Όσο για τα παιδιά, σε μια χαριτωμένη γωνιά εντός του εστιατορίου, θα διασκεδάσουν με τον ανιματέρ, ενώ οι γονείς θα απολαμβάνουν το γεύμα τους.

Μάλιστα, θα υπάρχει και χαμηλός μπουφέ για να μπορούν να σερβίρονται μόνα τους κι έτσι να συμμετάσχουν κι εκείνα στη διασκεδαστική εμπειρία του μπουφέ. Ο καλύτερος επίλογος για το εορταστικό τετραήμερο; Το οικογενειακό γεύμα στο Βυζαντινό τη Δευτέρα του Πάσχα με παιδική γωνιά και μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών γεύσεων. Το Βυζαντινό προσφέρει δωρεάν πάρκινγκ κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Τα παιδιά έως 5 χρονών τρώνε δωρεάν ενώ από 6 έως 12 ετών έχουν 50% έκπτωση. Για κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210-7281400.
Όσο για το Galaxy Bar, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα θ’ ανοίξει τις πόρτες του από τις 3:00 το μεσημέρι για να πάρετε τον καφέ ή το ποτό σας στην εντυπωσιακή βεράντα του με θέα την ανοιξιάτικη Αθήνα.

Αν θέλετε να φιλοξενήσετε συγγενείς και φίλους από την επαρχία ή αν θέλετε κι εσείς να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία με την οικογένειά σας, το Hilton Αθηνών διαθέτει μια εκπληκτική προσφορά διαμονής: €179 το δίκλινο με πρωινό και €129 το δεύτερο δίκλινο για τα παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210 7281000 ή επισκεφθείτε το www.hiltonathens.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top