skip to Main Content

AXDW: Η νέα συλλογή του οίκου Parthenis «Colorama» – ωδή στην αισιοδοξία – Ντραπέ, body-con & ασύμμετρα κομμάτια (φωτό & βίντεο)

AXDW: Η νέα συλλογή του οίκου Parthenis «Colorama»
AXDW: Η νέα συλλογή του οίκου Parthenis «Colorama»
AXDW: Η νέα συλλογή του οίκου Parthenis «Colorama»

H Εβδομάδα μόδας της Αθήνας συνεχίστηκε με εντυπωσιακές συλλογές, λαμπερούς προσκεκλημένους, μοναδικές εμφανίσεις και fashion shows που γέμισαν το Ωδείο Αθηνών στυλ, ομορφιά, φαντασία και λάμψη!

Ο οίκος Parthenis με την συλλογή “COLORAMA” έδωσε ένα πολύχρωμο τέλος στην τρίτη ημέρα της 31ης Athens Xclusive Designers Week.

Η S/S ’23 κολεξιόν ήταν μία ανοιξιάτικη ωδή στην αισιοδοξία κι έφερε μία γερή δόση ντοπαμίνης γεμάτη ήσυχα αλλά και χαρούμενα χρώματα που συναντούσαν το μαύρο και το λευκό σε έναν χορό από διάφανα υφάσματα.

Nτραπέ και body-con έβρισκαν τη θέση τους δίπλα σε ασύμμετρα κομμάτια – κλειδιά και χαλαρές φιγούρες που αποτελούν σήμα κατατεθέν του Parthenis όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

Tα cutouts ήταν ένα νεύμα στην ελευθερία και οι χαλαρές γραμμές ακολουθούσαν φυσικά τις καμπύλες του σώματος, πιστές στο στυλ του οίκου και τη θεμελιώδη αξία του μη κομφορμιστικού αισθησιασμού.

Special Guest της βραδιάς ήταν ο DJ Die Arkitekt και electronic music producer όπου κρατούσε τον ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του catwalk.

Ακολούθησε after party όπου οι καλεσμένοι απολαύσαν δροσερά ποτά και κοκτέιλς από τη βότκα Stoli ενώ ο DJ Die Arkitekt ανέβασε τη διάθεση στα ύψη με τις υπέροχες μουσικές επιλογές του

.Μετά το τέλος του fashion show η σχεδιάστρια Ορσαλία Παρθένη φωτογραφήθηκε μαζί με τα μοντέλα που φορούσαν τις υπέροχες δημιουργίες της.

Την επίδειξη παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς, ο Άγγελος Μπράτης, ο Βασίλης Ζούλιας, η Έλενα Γαλύφα, ο Γιώργος Καράμπελας και ο Κωνσταντίνος Δέδες.

*Φωτογραφίες: NDP PHOTO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top