skip to Main Content

Lida: Τα σέξι, σικ Made in Greece μαγιό – Jungle χρώματα, εντυπωσιακό φινίρισμα (φωτό – βίντεο)

Η Ελληνική εταιρεία Lida ιδρύθηκε το 1998 με σκοπό να προσφέρει στις γυναίκες μοναδικά σχέδια, θηλυκές γραμμές και μοντέρνα στυλ μαγιό και εσωρούχων.

 

 

 

 

 

 

 

Έχοντας πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό την παραγωγή και την εμπορική διάθεση συλλόγων μαγιό, εσωρούχων και nightwear /homewear, έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των καταναλωτών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Κάθε συλλογή είναι ξεχωριστή και χαρακτηρίζεται από θηλυκές γραμμές, εντυπωσιακά μοτίβα, υφάσματα υψηλής ποιότητας και αντοχής, άψογη εφαρμογή και σύγχρονη αισθητική.

 

 

 

 

 

 

 

 

Όραμα της εταιρείας 

Όραμα και επιδίωξη της εταιρείας είναι να δημιουργεί μοντέρνα, αέρινα, κομψά σχέδια από υφάσματα υψηλής ποιότητας, που κάνουν κάθε γυναίκα να αισθάνεται αυτοπεποίθηση και άνεση, φορώντας το ιδανικό για εκείνη κομμάτι.

 

 

 

 

 

 

 

 

Έμπνευση

Η έμπνευση των κολεξιόν Lιda πηγάζει από τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, κάθε ηλικίας, που θέλει να φροντίσει τον εαυτό της, να αναδεικνύει την προσωπικότητά της και να εκφράσει τον αισθησιασμό της, χωρίς να χρειάζεται να κάνει συμβιβασμούς με την ποιότητα και την κομψότητα.

Η νέα συλλογή SS23 αποτελείται από πανέμορφα σχέδια, με γεωμετρικά μοτίβα, με υπέεροχα δεσίματα στην πλάτη, ενώ όλα τα μαγιό έχουν αποσπώμενες βάτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top