skip to Main Content

Made in Greece τα ξύλινα γυαλιά ηλίου Zylo: Χειροποίητα με γραμμές και φόρμες εμπνευσμένες από το ελληνικό καλοκαίρι (φωτό)

Made in Greece τα ξύλινα γυαλιά ηλίου Zyl
Made in Greece τα ξύλινα γυαλιά ηλίου Zyl
Made in Greece τα ξύλινα γυαλιά ηλίου Zyl

Χειροποίητα, μοναδικά και φτιαγμένα από ξύλο τα γυαλιά ηλίου του made in Greece brand Zylo είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε για το καλοκαίρι.

«Μένουμε στην καρδιά του Αιγαίου, στη Σύρο, μεγαλώσαμε πλάι στα κύματα και κάτω από τον ήλιο. Εικόνες από τα σπίτια της Ερμούπολης, λιβάδια που λιάζονται στο φως, από τα χωριά της Σύρου και το φωτεινό καλοκαιρινό γαλάζιο σε όλες τις εικόνες που μυρίζει Αιγαίο και ενώνει όλους µας» λένε οι δημιουργοί του brand Περικλής Θερριός και η Ελένη Βακονδίου στο επίσημο σάιτ τους.

 

 

 

 

 

 

«Γραμμές και φόρμες στους σκελετούς που θυμίζουν τις πτυχώσεις της θάλασσας, τους στιβαρούς κορμούς των πεύκων, τη ροή της άµµου στις χρυσές παραλίες της Μεσογείου και το δροσερό νυχτερινό αέρα των καλοκαιριών» αποτελούν τα στοιχεία των γυαλιών ηλίου με την εταιρεία να προσφέρει υπέροχα σχέδια για άνδρες και γυναίκες.

 

 

 

 

 

Όσο για το πως ξεκίνησαν όλα το 2013 οι δημιουργοί αναφέρουν στο Facebook:

«Είχαμε την τύχη να ζήσουμε ένα τέτοιο πρωινό. Να νιώθεις το ζεστό φως του ήλιου να σε αλλάζει και να γεννιέται εκείνη τη στιγμή μια ιδέα. Ακριβώς την ίδια ώρα που ο ήλιος σε θαμπώνει με το μεγαλείο του. Από εκείνο το πρωινό και έπειτα, η απόφασή μας για την δημιουργία ξύλινων γυαλιών ηλίου, ήταν πια ξεκάθαρη».

Δείτε όλα τα γυαλιά ηλίου στο zyloeyewear.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top