skip to Main Content

Τα 6 Κλειδιά στην Άφησσο του Πηλίου υπόσχονται υπέρτατες γαστρονομικές βραδιές

Αγαπημένος προορισμός για διακοπές χειμώνα καλοκαίρι το Πήλιο και αγαπημένος προορισμός για φαγητό χειμώνα καλοκαίρι στο Πήλιο το εστιατόριο του boutique ξενοδοχείου «6 Κλειδιά».

Άκρως ατμοσφαιρικό θα απολαύσετε μοναδικά πιάτα με θέα τη θάλασσα της Αφήσσου από την κομψή βεράντα του εστιατορίου, ενώ τώρα το καλοκαιράκι τα τραπέζια του στρώνονται στην αμμουδιά και δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό για ήσυχες, ρομαντικές και μη βραδιές.

Στα «6 Κλειδιά» θα απολαύσετε τις μοντέρνες γεύσεις που προτείνει ο chef de cuisine Γιάννης Κουτσώνης, υπό την υψηλή εποπτεία του Γιάννη Μπαξεβάνη.

Το τηγανητό ρυζόγαλο με τρούφα, το φρέσκο καβούρι σε τοστ με βαλεριάνα, η σαλάτα τσουρέκι με μους κασέρι, τα νιόκι τσουκνίδας με σαλάμι κουνελιού αλλά και ο μπακαλιάρος στον ατμό με μπάμιες και φουντούκι είναι ορισμένα από τα ιδιαίτερα πιάτα του μενού, που «ξεκλειδώνουν» την απόλαυση μιας βραδιάς ξεχωριστής. Γλυκός επίλογος με καλοκαιρινό μπακλαβά «γωνία», με φιστικόπαστα, ανανά και παγωτό πικραμύγδαλο.

Το κερασάκι είναι το αναβαθμισμένο φέτος snack menu που έχει επίσης την υπογραφή του σεφ και σερβίρεται και στο στιλάτο beach club του ξενοδοχείου.

Περισσότερες πληροφορίες: Ξενοδοχείο «6 Κλειδιά», Παραλία Καλλιφτέρη, Άφησσος, Πήλιο, 2423033720, 2423033721, www.sixkeys.gr

*Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη σελίδα του ξενοδοχείου στο facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top