skip to Main Content

Οne & Οnly Αesthesis: Δείτε τις παραμυθένιες σουίτες του νέου υπερπολυτελούς ξενοδοχείου – μοιάζει με ιδιωτικό νησί σε δάσος 278.000 τμ – κόστισε 170 εκατ. ευρώ

Οne & Οnly Αesthesis

Tα εγκαίνια του υπερπολυτελούς θέρετρου στη Γλυφάδα «One & Only Aesthesis» πραγματοποιήθηκαν χθες και σε αυτά βρέθηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρόκειται για επένδυση εκατοντάδων εκατομμυρίων καθώς είναι ένα σύμπλεγμα με υπερ-πολυτελείς κατοικίες, βίλες, εστιατόρια και πισίνες.

Πηγή φωτογραφιών: ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/EUROKINISSI

«Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, σκέφτηκα ότι όλα όσα προσπαθούμε να πετύχουμε σε ό,τι αφορά στον τουρισμό ουσιαστικά αντικατοπτρίζονται σε αυτό το υπέροχο μέρος: η στρατηγική μας απόφαση να αναβαθμίσουμε το προϊόν μας, η έμφαση στη βιωσιμότητα -ασφαλώς, ο βαθμός βιωσιμότητας είναι πάντοτε πολύ μεγαλύτερος όταν αναλαμβάνεις μια υποβαθμισμένη έκταση, παρά όταν χτίζεις ένα νέο κτίριο, αυτό ακριβώς κάνατε εδώ-, η στροφή της πόλης προς τη θάλασσα» είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια του νέου τουριστικού resort «One & Only Aesthesis».

Δείτε επίσης: One&Only Aesthesis: Βαφτίστηκαν τα «Αστέρια» της Γλυφάδας – Το κορυφαίο βήμα για τον τουρισμό της Ελλάδας εγκαινιάσθηκε από τον Κ. Μητσοτάκη & τον Ιρανοκαναδό μεγαλοεπενδυτή, Prem Watsa (φωτό – βίντεο)

Πρόκειται για ένα resort στην Αθηναϊκή Ριβιέρα που υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει το τοπίο της πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Το ξενοδοχείο

Το One&Only Aesthesis θυμίζει τη νοσταλγική αίγλη της δεκαετίας του ’60 στην ηλιόλουστη αθηναϊκή Ριβιέρα.

Από την παραλία της Γλυφάδας, το θέρετρο βλέπει τα σμαραγδένια νησιά και τα κότερα.

Το One&Only Aesthesis βρίσκεται στη νότια Αθήνα, σε έναν κρυμμένο παράδεισο.

Περιτριγυρισμένο από δάση και αρχαιολογικά ευρήματα, το παραθαλάσσιο καταφύγιό είναι ένας μαγικός προορισμός που υπόσχεται να χαρίσει στιγμές χαλάρωσης στους επισκέπτες.

Στο One&Only Aesthesis μια αίσθηση νοσταλγίας και γοητείας του μεσαίου αιώνα αναδύεται από κάθε γωνιά, παραπέμποντας στις χρυσές μέρες της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το θέρετρο δίνει νέα πνοή στην εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής και προσφέρει στους ντόπιους και τους διεθνείς ταξιδιώτες την ευκαιρία να βιώσουν την αληθινή μαγεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας με στυλ.

Περιτριγυρισμένο από γαλάζια νερά, καταπράσινα δασικά καταφύγια και παραλίες σαν καρτ ποστάλ, η ελληνική όαση είναι βυθισμένη στη μαγευτική ομορφιά του Αιγαίου Πελάγους.

Στο One&Only Aesthesis, υπάρχουν κομψά δωμάτια, υπερυψωμένα μπανγκαλόου και εξαιρετικές βίλες που διαπνέονται από την αίγλη των μέσων του αιώνα.

Grivalia Hospitality Το resort

Πηγή: Grivalia Hospitality Το resort αναπτύσσεται σε έκταση 278 στρεμμάτων προστατευμένης δασικής περιοχής με ακτογραμμή 2,2 χιλιομέτρων. Εχει δυναμικότητα 127 πολυτελών δωματίων και μπάνγκαλοοους και επιπλέον 14 ιδιωτικών κατοικιών.

Το νέο υπερπολυτελές beach resort της Γλυφάδας, εκεί όπου παλιότερα βρίσκονταν τα Αστέρια Γλυφάδας, παρουσίασε χθες επίσημα η Grivalia Hospitality λίγο πριν ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό, εστιάζοντας στην ολοκλήρωση του σημαντικού και σύνθετου αυτού έργου μέσα από μία επένδυση ύψους 300 εκατ. ευρώ.

Να σημειώσουμε πως η λειτουργία του νέου υπερπολυτελές resort της Grivalia Hospitality, ξεκινάει στις 11 Νοεμβρίου .

Τα δωμάτια

AESTHESIS ROOM

AESTHESIS ROOM – SEA VIEW

BUNGALOWS & SUITES

AESTHESIS BUNGALOW

Βίλες 

Διαβάστε περισσότερα για το θέρετρο εδώ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top