skip to Main Content

Έρωτας με την πρώτη ματιά τα χειροποίητα, δερμάτινα παπούτσια της Γεωργίας Βλαχάκη και της “Fabrica Fabrica”

Σπούδασε λογιστικά, αλλά προτίμησε να ακολουθήσει τον δρόμο που της έδειχνε η καρδιά της και δεν είναι άλλος από τον σχεδιασμό και τη δημιουργία σικ γυναικείων παπουτσιών.

Η Γεωργία Βλαχάκη είναι ο άνθρωπος πίσω από το fashion brand “Fabrica Fabrica”. Αν και η εταιρεία έχει μία ιστορία 48 χρόνων πίσω της, από το 1970, τότε που ο Δημήτρης Βλαχάκης εντάχθηκε στον χώρο της κατασκευής υποδημάτων, η Γεωργία Βλαχάκη, η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, ήρθε για να δώσει μία νέα πνοή στις δημιουργίες που μέχρι τότε κατασκεύαζαν.


Η Γεωργία Βλαχάκη ανέλαβε τα ηνία για την ανανέωση της εταιρείας το 2015, έχοντας πάντα στο πλευρό της ως αρωγό και σύμβουλο τον πατέρα της, έναν από τους τελευταίους εναπομείναντες κατασκευαστές της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία μετονομάστηκε σε “Fabrica Fabrica” συνδυάζοντας τις νέες τάσεις, την ποιότητα και την εμπειρία ετών, γεγονός που την βάζει δυναμικά στον χώρο των Ελλήνων δημιουργών.

Η καλοκαιρινή της κολεξιόν, που αποτελείται από 26 μοναδικά σχέδια από δέρμα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες που θα βρεις φέτος το καλοκαιρι. Όλα τα παπούτσια θα τα βρεις για να τα δοκιμάσεις και να τα αγοράσεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η δουλειά της Γεωργίας Βλαχάκη είναι εξαιρετική και ήδη έχει κερδίσει την προτίμηση πολλών γυναικών που θέλουν να φορούν παπούτσια για ξεχωριστές εμφανίσεις. Δεν είναι τυχαίο που βρέθηκε στο #preopening του Thessaloniki Shoe Museum, ούτε που είναι μια από τις up & coming stylish πρέσβειρες που κέρδισε η Αθήνα.

Info: fabricafabricashoes – fb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top