skip to Main Content

Σοκοφρέτα : Πως η ομορφούλα της ΙΟΝ σε bites, sticks ή mini ξυπνάει και τις πιο βαρετές συσκέψεις γραφείου!

Θυμάμαι ήμουν μικρή ακόμα όταν έβλεπα την ελληνική ταινία με τον Γιώργο Κωνσταντίνου να περιγράφει με γλαφυρότητα το αξιολάτρευτο προφιτερόλ που τόσο λαχταρούσε…

Σαν παιδί, η συγκεκριμένη σκηνή σε αντίθεση με τους μεγάλους που με περιστοίχιζαν δεν μου προκαλούσε γέλιο αλλά μια μεγάλη επιθυμία για γλυκό...Όλη αυτή η περιγραφή είχε μια πολυπλοκότητα που σε ωθούσε να το κάνεις εικόνα και να πάρεις τους δρόμους προς αναζήτηση του κοντινότερου ζαχαροπλαστείου για να μην πάθεις υπογλυκαιμικό σοκ.

Καθώς τα χρόνια περνούσαν άρχισα να ανακαλύπτω ότι τελικά ένα ωραίο γλύκισμα – όπως όλα τα ωραία δηλαδή στη ζωή – δεν είναι απαραίτητο να προκύψει από μια τόσο σύνθετη ….. διαδρομή .

Με λίγα λόγια, έμαθα με τα χρόνια να εκτιμώ την απλότητα και να θεωρώ παρωχημένο οτιδήποτε είναι και θέλει πολύ κόπο και πολύ χρόνο από τη ζωή μου.

Η απλότητα, λέξη μαγική και συνάμα πολύτιμη, η απλότητα σε όλους τους τομείς της ζωής μας είναι μεγαλείο και μπορεί να μας γλυτώσει από πολλές περιπέτειες.

Όταν λοιπόν υπάρχει ένα όμορφο, νόστιμο γλυκάκι που με μια μόνο κίνηση μπορεί να σου καλύψει την ανομολόγητη επιθυμία σου για σοκολάτα τότε γιατί να ψάχνεις μέσα στη νύχτα ζαχαροπλαστεία...

Η «βασίλισσα» της απλότητας στον κόσμο των γλυκών σνάκ είναι μια και μοναδική… τη λένε σοκοφρέτα και μπήκε στη ζωή μας για να της δώσει ρυθμό, ένταση και γεύση. Είναι το σνακ που μπορείς να έχεις παντού και πάντα μαζί σου, στην τσάντα σου, στο αυτοκίνητο, στο γραφείο και φυσικά στην εκδρομή.

Για να συνειδητοποιήσεις την τεράστια προσφορά της στην καθημερινότητα μας δεν έχεις παρά να παρατηρήσεις τα μάτια ενός μικρού παιδιού τη στιγμή που την απολαμβάνει.

Ή μία… κατ’ άλλα αποφασιστική μητέρα… που τελικά λυγίζει και κάνει μια παρασπονδία στη δίαιτά της…

Τον χαρούμενο πατέρα που φεύγοντας από την δουλειά του κάνει μια στάση στο περίπτερο και μαζί με την εφημερίδα του αγοράζει και μια σοκοφρέτα για να διώξει την απογευματινή λιγούρα.

Τον παππού και τη γιαγιά που πηγαίνουν στο πάρκο τα εγγονάκια τους έχοντας σχεδόν πάντα στη τσάντα τους και μια σοκοφρέτα για να τα γλυκάνουν.

Τα καλά νέα λοιπόν είναι ότι η σοκοφρέτα αποτελεί για όλους ένα αγαπημένο σνακ, τα άσχημα νέα είναι ότι ποτέ μια δεν είναι αρκετή.

Πριν ακόμα τελειώσει θέλεις κι άλλη…
Φυσικά μιλάμε για αυτή τη μία και μοναδική σοκοφρέτα της ΙΟΝ που έχει γίνει πλέον συνώνυμο της λέξης γκοφρέτα στην Ελλάδα.

Είναι 100% ελληνικό προϊόν και παράγεται στο εργοστάσιο της ΙΟΝ στην Άρτα.

 

Σοκοφρέτα για όλα τα γούστα

Το καλό με αυτό το μικρό γλυκάκι είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το βαρεθείς καθώς έχεις την επιλογή να διαλέξεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα σε γεύσεις και συσκευασίες που καλύπτουν και τους πιο ανήσυχους .

Σοκοφρέτα γάλακτος, λευκή, φουντουκιού, υγείας, με φράουλα, χωρίς γλουτένη, αλλά και σοκοφρέτες σε διαφορετικές συσκευασίες και μεγέθη, maxi, mini, sticks, bites….

Πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Και το πιο εντυπωσιακό είναι οτι το συγκεκριμένο brand δεν σταματάει να εξελίσσεται.

Διαρκώς μας εκπλήσσει ευχάριστα όπως ακριβώς συνέβη όταν κυκλοφόρησαν τα δυο σούπερ μοντέρνα και σύγχρονα προϊόντα της ΙΟΝ με βάση τη γκοφρέτα. Αυτή τη φορά σε μορφή sticks αλλά και bites. Αυτά τα νέα προϊόντα προσφέρουν στον καταναλωτή τη χαρά να τα χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία αφού τρώγονται εύκολα και γρήγορα.

Είναι η νέα εποχή του κλασικού πειρασμού που δεν αφήνει ασυγκίνητους ούτε τους healthy freaks ούτε αυτούς που έχουν δυσανεξία η άλλους διατροφικούς περιορισμούς αλλά δεν αφήνει ποτέ σε … ησυχία και τους παλιούς fans της σοκοφρέτας αφού ανανεώνεται σε look feel and taste ….

Μάλιστα οι μίνι συσκευασίες ή τα sticks & τα bites έγιναν και το επίκεντρο « θαυμασμού» σε μεγάλα μπολ στα μακρά επαγγελματικά meetings όπου ευτυχώς έχοντας τα μπροστά τους όλοι οι executives χαμογελούν αντί να χασμουριούνται..

Δηλαδή όταν το γλυκάκι φέρνει χαμόγελα τότε αυξάνεται και η παραγωγικότητα των στελεχών . Ιδού λοιπόν η συμβολή της ομορφούλας σοκοφρέτας ακόμη και στην εργασιακή καθημερινότητα .

On the go, στο γραφείο, στο ταξίδι, στην παρέα παντού πλέον υπάρχει σε κάποια μορφή το αγαπημένο σνακ όλων των εποχών, η σοκοφρέτα της ΙΟΝ, που από το 1974, εποχή που λανσαρίστηκε στην Ελληνική αγορά είναι ηγέτης στο χώρο της γκοφρέτας και με διαφορά.

Το βασικό της πλεονέκτημα ήταν, είναι και θα είναι το γεγονός ότι είναι φτιαγμένη από πραγματική σοκολάτα!! Όταν η γκοφρέτα έχει αληθινή και πολλή σοκολάτα…

Ε… πως να αντισταθείς!Άνθρωποι είμαστε ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top