skip to Main Content

Η αρχόντισσα Κρήτη μέσα από τα μάτια ενός ερωτευμένου ζευγαριού Γάλλων που την επέλεξαν για τις διακοπές τους – Απίθανο βίντεο

Αυτό το βίντεο είναι απλά απολαυστικό. Πλάνα εντυπωσιακά, σχεδόν επαγγελματικά παρουσιάζουν την Κρήτη και τις ομορφιές της σε όλο της το μεγαλείο.

Πραγματικά δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για την Κρήτη και την Ελλάδα από αυτή που γίνεται από τους ίδιους της τους επισκέπτες και μάλιστα με ένα βίντεο που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο!

Το βίντεο τράβηξε κι ανέβασε στο διαδίκτυο ένα ζευγάρι από τη Γαλλία, το οποίο επέλεξε την Κρήτη για τις καλοκαιρινές του διακοπές και μάλιστα αφιέρωσε αρκετό από το χρόνο του προκειμένου να καταγράψει με την κάμερά του μοναδικές εικόνες του νησιού.

Το βίντεο δημοσίευσε στο YouTube το ίδιο το ζευγάρι πριν από μερικές ημέρες και περιλαμβάνει απλές καθημερινές στιγμές, όπως τις βίωσαν κατά τη διαμονή τους στην Κρήτη.

Τα πλάνα είναι πραγματικά εντυπωσιακά και παρουσιάζουν τα Σειτάν Λιμάνια, την καταπληκτική παραλία του Μπάλου, αλλά και την Κρητική ενδοχώρα με την μοναδική ομορφιά της.

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top