skip to Main Content

Ορεινή Αρκαδία: Επιβλητική φυσική ομορφιά σε ένα τόπο γεμάτο χρώματα & παράδοση

Υπάρχουν δύο τρόποι να προσεγγίσεις έναν τόπο σαν την ορεινή Αρκαδία και τα μεγάλα χωριά που την απαρτίζουν. Ο ένας είναι ο πιο “ρομαντικός” τρόπος, που επικεντρώνεται στις φυσικές ομορφιές του τόπου και ο άλλος είναι ένας πιο καθημερινός τρόπος, που βασίζεται στα βιώματα και τις εμπειρίες που μπορεί κανείς να παοκομίσει εκεί.

Ο πρώτος λέει ότι ένα σύντομο ταξίδι στα μέρη εκείνα, θα σου επιτρέψει να αφεθείς σε εικόνες και παραστάσεις που μόνο η ελληνική φύση μπορεί να σου δώσει. Να χαθείς σε δάση με έλατα, να παρατηρήσεις πώς η φύση αλλάζει χρώματα λίγο πριν μπει στη βαρυχειμωνιά, να μαγευτείς από ήχους αλλά ακόμα και από την απουσία τους.

Ο δεύτερος λέει ότι είναι ένα ταξίδι στο οποίο μπορείς να γεμίσεις τη μέρα σου με διάφορες δραστηριότητες, όπως  ράφτινγκ, ορειβασία, σκι και ιππασία. Επίσης εκεί θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς πολλές τοπικές νοστιμιές και να επισκεφθείς κάποιο από τα πολλά τουριστικά και αυθεντικά ελληνικά μαγαζάκια.

Σκοπός του καναλιού DRONE .A.S είναι η προβολή και ανάδειξη της Ελλάδας, της ομορφότερης χώρας του κόσμου και για αυτό τον σκοπό κινηματογραφεί και μας παρουσιάζει από αέρος της γνωστές και άγνωστες ομορφιές της χώρας μας.

Απολαύστε ένα από τα καταπληκτικά βίντεό τους αφιερωμένο στις ομορφιές της ορεινής Αρκαδίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top