skip to Main Content

Τόση ομορφιά μόνο στην Ήπειρο χωρά – Όλα τα μαγικά της μέρη σε ένα τρίλεπτο βίντεο!

Ένα απίστευτο βίντεο με όλα τα όμορφα μέρη που κλείνει στην αγκαλιά της η Ήπειρος. Απίθανα πλάνα από ψηλά που κόβουν την ανάσα. Τοπία μαγικά που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους ότι κρύβονται στην όμορφη Ήπειρο.

Δρακόλιμνη, Πάργα, Σύβοτα, Μπέλλα Βράκα, εκβολές Αχέροντα, Κόνιτσα, Ι.Μ Παναγίας Στομίου όπου και για πρώτη φορά μόνασε ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος και τέλος το Πέτρινο φάντασμα της Ηπείρου το Παλιό Μαυρονόρος είναι μερικοί μόνο από τους σταθμούς που παρουσιάζονται σε αυτό το τρίλεπτο βίντεο.

Στο βίντεο συμπεριλαμβάνεται και ο μιναρές στο Ασλάν Τζαμί εντός του κάστρου των Ιωαννίνων, ο οποίος κατέρρευσε από το πέρασμα του Κυκλώνα Ζορμπά της προηγούμενες ημέρες.

Μέρη που συνδυάζουν το παραδοσιακό με το σύγχρονο στοιχείο. Σε αυτά έχει γραφτεί η ιστορία της χώρας μας και αποτελούν δείγματα του ελληνικού πολιτισμού και της κουλτούρας μας. Μέρη που κρατούν ζωντανές τις παραδόσεις μας και είναι ανοιχτά προς όλους τους επισκέπτες κάθε εποχή του χρόνου.

Η Ήπειρος συνδυάζει θάλασσα και βουνό και οι επιλογές που δίνει σε δραστηριότητες, διαμονή, αξιοθέατα, φαγητό είναι αμέτρητες. Όποιος μέρος της κι αν επιλέξει κανείς να επισκεφθεί σίγουρα θα ζήσει μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top