skip to Main Content

Ρόδος: Ανοίγει το Akti Imperial Deluxe Resort and Spa – Σε νέα χέρια με 55 εκατ. επένδυση το πρώην Καψή

Στις 23 Μαΐου προγραμματίζεται η επαναλειτουργία του πρώην ξενοδοχείου «Capsis Ρόδου» με τη νέα του ονομασία «Akti Imperial Deluxe Resort and Spa». Ο νέος ιδιοκτήτης κ. Νίκος Κούτρας, που διαθέτει δυο ξενοδοχεία στην Κω, κατά τις πληροφορίες, έχει διαθέσει πάνω από 55 εκατ. ευρώ για την ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου, καθώς η μονάδα έμεινε κλεισή για περίπου 7 χρόνια.

Το ξενοδοχείο, που διαθέτει 707 δωμάτια, προσφέρει ένα ποιοτικό πακέτο All Inclusive Plus το οποίο περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από 5 μπαρ και 8 θεματικά εστιατόρια, σπα και εξαιρετικούς υπαίθριους χώρους με πισίνες, γήπεδα τένις και εγκαταστάσεις για αθλητικές δραστηριότητες, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ψυχαγωγία και στη φροντίδα των παιδιών με πολλές δραστηριότητες.

Για το σκοπό αυτό υπάρχει μια διεθνής ομάδα ανιματέρ, που θα οργανώνουν καθημερινές δραστηριότητες στην κεντρική πισίνα και βραδιές 7 φορές την εβδομάδα (στο ανοιχτό θέατρο) με τις ακόλουθες δραστηριότητες:

Ελληνική βραδιά με ζωντανή μπάντα και λαϊκούς χορευτές

– Ζωντανή διεθνής μουσική 3 φορές την εβδομάδα

Το σπα καταλαμβάνει χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων με θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα και ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, σάουνα, ατμόλουτρο, Jacuzzi και χαλαρωτικές αίθουσες μασάζ και καμπίνες.

Το συνεδριακό κέντρο, επίσης, διαθέτει όλες τις σύγχρονες υποδομές για να φιλοξενεί μεγάλα συνέδρια.

Το Akti Imperial Deluxe Resort and Spa βρίσκεται εδώ και καιρό στα προγράμματα σημαντικών τουριστικών οργανισμών, όπως Jet2 Holidays, Tui, Altours, Booking.com και άλλων, έχοντας ήδη πολύ καλή πορεία κρατήσεων, γεγονός που στηρίζει την αισιοδοξία της νέας ιδιοκτησίας για μια δυναμική επιστροφή του εμβηληματικού ξενοδοχείου στην αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top